Det är snart dags för WordCamp Europe. I år hålls det i Turin 13 – 15 juni och en handfull av oss på Krokedil kommer att delta som besökare.

WordCamp Europe är en informell, community-organiserad sammankomst av WordPress-entusiaster – från vardagliga användare till Core-utvecklare – där vi diskuterar allt som har med WordPress att göra, delar idéer och lär känna varandra.

Följ oss på sociala medier

Vi kommer löpande under dagarna lägga ut lite bilder och annat kul från WordCamp. Vill du följa med i vad som händer får du gärna följa oss på Instagram och Facebook.

Vad det finns att göra på WordCamp Europe

Det händer alltid mycket på WordCamp Europe och årets evenemang kommer inte att vara annorlunda. Från de många samtalen som äger rum under de tre dagarna, till chansen att utbilda dig själv genom att delta i en av de många praktiska sessionerna och workshops samt nätverkande med alla deltagare.

Ett fullständigt schema med sessioner låter dig välja vilka ämnen som intresserar dig. Vanligtvis kommer det att finnas ett brett urval av ämnen som är inriktade på alla nivåer av WordPress-kunskap och erfarenhet, enligt det inklusivitetsetos som WordPress tror på. Flera samtal körs samtidigt och delas upp i ”spår”.

Utöver samtalsspåren kan du träffa deras sponsorer. Från mycket stora företag till mindre nischade, som du kan träffa och prata med, ta del av produktdemonstrationer och diskutera med anställda på dessa företag.

Du kommer också att kunna träffa människor. Att prata med andra deltagare ger dig möjlighet att lära känna andra medlemmar av WordPress-communityt. Någon du har följt på Twitter, i användargrupper eller att återkoppla med ett bekant ansikte från ett tidigare WordCamp. WCEU är den idealiska platsen för att träffa vänner, gamla som nya.

Workshops och föreläsare

På WordCamp Europe finns en rad workshops som äger rum under huvudkonferensen. Det här är fantastiska möjligheter för dig att ”smutsa ner händerna” genom att lösa verkliga problem och lära dig nya färdigheter på vägen, såsom kodning, design eller marknadsföring.

Dessa sessioner är heltäckande upplevelser där du kommer att lära dig samtidigt som du arbetar med specifika uppgifter, med syftet att hjälpa dig i att tillämpa dem i ditt dagliga arbete.

Det finns också möjlighet att lyssna på någon av de många talarna, med ämnen som kan inkludera allt och lite till relaterat till WordPress och webben.

Vi ses där!

WordCamp Europe

Utvalda WooCommerce plugin

featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
featured-user-switching

User Switching for WooCommerce

User Switching for WooCommerce låter dig som administratör eller butiksansvarig snabbt växla mellan användarkonton och agera som kund i din webbutik.
featured-fraktjakt-kroconnect

Fraktjakt

Fraktjakt integration för fraktlösningar i WooCommerce. Boka frakt direkt i WooCommerce och samla hanteringen av frakt på ett enkelt och överskådligt sätt.