WooCommerce pluginförbättringar

WooCommerce pluginförbättringar

Om ett plugin till WooCommerce ska vara bra betyder det också löpande pluginförbättringar.

Du som har en WooCommerce-butik vet så klart att det finns en uppsjö plugins och add-ons som hjälper dig i din vardag. Du vet också att det ibland kan uppstå problem med kompatibilitet mellan plugin och du har helt säkert tänkt att ditt liv skulle bli lättare om ett plugin hade en funktion det idag saknar.

Prioriteringar måste göras när det kommer till utveckling. Därför har vi skapat en sida där vi användare av våra plugin tillsammans hjälpa oss med feedback. Ni ger oss en inblick i hur våra plugin används och hur de kan förbättras.

Ni som använder våra plugin och era erfarenheter är väldigt värdefulla. Tillsammans gör vi våra plugin för WooCommerce bättre.

Hjälp oss förbättra våra WooCommerce plugin

På sidan Produktutveckling kan du som e-handlare lämna förslag på hur våra produkter kan utvecklas. Andra användare kan rösta på ditt önskemål. Det hjälper på så sätt både er och oss att se hur stort behovet är. Du kan även se vilka förslag som tas vidare. Vilka som inte gör det, samt följa processen från Planerat till Live på de som gått till utveckling.

Tänk på att innan du lämnar ditt förslag kan det vara bra att ta en titt på vår Dokumentation. Det kan vara så att det redan finns något som liknar ditt ärende dokumenterat.

Gå in på sidan Produktutveckling för att läsa mer och se hur tjänsten fungerar.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-krokedil-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-fraktjakt-kroconnect

Fraktjakt

Fraktjakt integration för fraktlösningar i WooCommerce. Boka frakt direkt i WooCommerce och samla hanteringen av frakt på ett enkelt och överskådligt sätt.
featured-krokedil-product-documents

Krokedil Product Documents

Krokedil Product Documents för WooCommerce gör att du kan välja, redigera och bifoga ytterligare produktrelaterade dokument, som t.ex. tekniska specifikationer eller monteringsanvisningar, till dina produkter.