Vi ställer ut på Ecommerce STHLM 2017

Vi ställer ut på Ecommerce STHLM 2017

ECOMMERC+SHOP=SANT

ECOMMERCE STHLM är en mässa och event inom e-handel och digital marknadsföring. Nytt för i år är att det arrageras tillsammans med SHOP 2017. Mässan blir en perfekt mötesplats för alla oss som befinner sig inom handel, både e-handlar och fysiska butiker. E-handlare, marknadsförare, entreprenörer och kreatörer möts här för att inspireras, utvecklas och förbättra sin digitala närvaro.

Anitha Schulman, Christer Pettersson, Cecilia Skingsley m.fl.

Fokusområdena 2017 kommer vara marketing innovations, core technologies, consumer experience och e-logistics. Vi hittar många kända talare på eventet som bland annat Anita Schulman (Entreprenör), Christer Pettersson (Head of E-commerce, Arvato),Cecilia Skingsley (Vice Riksbankschef), Peter Sunde (The Pirate Bay), Sïmon Saneback (E-handelsentreprenör) med flera.

Niklas på e-handelsskolan

Niklas kommer även att prata om att välja e-handel på DIBS e-handelsskola. Som e-handlare i Sverige finns det en uppsjö av plattformar att välja bland, i olika prisklasser och med olika styrkor och svagheter. Niklas kommer under sitt föredrag hjälpa dig att orientera dig i denna djungel.

Träffa oss i monter A:04!

Om du vill diskutera e-handel, webb, WordPres, WooCommerce, digital marknadsföring eller sociala medier – besök oss i monter A:04! Vi sitter inne på en hel del kunskap och vi vill gärna dela med oss av den till dig.

Ladda hem din gratis biljett till mässan här!

Top