Vi påbörjar utveckling av koppling till PaysonCheckout 2.0 för WooCommerce

Payson släppte nyligen sin nya betallösning PaysonCheckout 2.0. Betallösningen, som i viss utsträckning liknar Klarna Checkout, visas i en iFrame i din e-butik och har en ”hämta min adress” funktion. Det innebär att din kund aldrig lämnar din e-butik och slipper fylla i alla sina kontaktuppgifter!

2.0 i en egen modul

Vi erbjuder i dagsläget en modul för Paysons äldre system, men nu påbörjar vi utvecklingen av en separat modul som har stöd för PaysonCheckout 2.0. Hur modulen kommer att distribueras är ännu inte klart. Vi återkommer med info om detta. Det vi vet redan nu är dock att modulen kommer att bli tillgänglig för gratis nedladdning.

Vi vågar oss inte på att ge ett datum för när modulen kan vara färdig, men om du är intresserad av att få löpande info om hur arbetet framskrider så kan du anmäla dig i formuläret längst ner till höger på den här sidan, eller anmäla dig direkt här.

2 reaktioner på “Vi påbörjar utveckling av koppling till PaysonCheckout 2.0 för WooCommerce

  1. Jag vill gärna få löpande information om modulen för Payson Checkout 2.0.

    1. Hej Anders, du ska se en liten ruta nere till höger i webbläsarfönstret när du är på den här sidan med rubriken PaysonCheckout 2.0 – info. Om du klickar på den så finner du ett formulär där du kan anmäla ditt intresse. Jag har även lagt till en länk till ett formulär i texten i inlägget också.

Kommentarer är stängda.

Top