Vi lanserar DIBS Easy för WooCommerce

Vi lanserar DIBS Easy för WooCommerce

Trenden håller i sig vad det gäller intresset för integrerade checkout-lösningar bland e-handeln i Norden. På Krokedil är vi stolta över att åter igen ha fått uppdraget att samarbeta med DIBS. Den här gången för att utveckla deras nya checkout Easy.

Med Easy förenklas alla steg i betalningen för både konsumenter och webbutiker och gör det superenkelt att både betala och ta betalt på nätet. Ambitionen med Easy är att erbjuda marknadens bästa betallösning. Easy är utvecklad av DIBS och Nets och är ett viktigt steg mot målet att leverera kompletta och heltäckande betallösningar för såväl nätet som fysiska butiker.

Easy i korthet:

  • Allt-i-ett – ett avtal för alla betalsätt inklusive kortinlösenavtal gör det enkelt att komma igång. Just nu erbjuds kortbetalning och under hösten kommer även fakturabetalning läggas till.
  • Easy checkout – blixtsnabb och mobilanpassad betalning för dina kunder med full frihet att välja betalsätt och möjligt att spara flera betalkort. Återkommande kunder betalar dessutom med endast ett klick. Inbäddad i varje steg för en sömlös köpupplevelse.
  • Easy administration – följ försäljningen i vår användarvänliga adminportal och få alla betalningar samlade i en rapport. Det sparar tid vid avstämning och bokföring.

Kolla närmare i vår testbutik

Här nedanför kan du se hur flödet för Easy fungerar. Du kan även testa att göra riktiga köp i vår testbutik här.

Ladda ner och börja testa

Själva betalmodulen är gratis och distribueras via WordPress eget repository för plugins på wordpress.org. Du kan läsa mer och ladda hem modulen här. Mer info om hur du tecknar avtal, skapar ett testkonto och kommer igång med Easy hittar du här.

Vi hjälper dig igång

Är du intresserad av Easy men inte vill installera och konfigurera betalsättet själv å kan vi hjälpe dig igång. Kontakta oss för närmare info kring våra tjänster.

Top