Vi lanserar betalnings-gateways för WooCommerce

WooThemes har nu släppt den nya e-handelslösningen WooCommerce och vi här på Krokedil har medverkat på ett litet hörn. Vi har utvecklat två så kallade betalnings-gateways.

WooCommerce är en av WooThemes största lanseringar och är samtidig helt gratis. WooCommerce är ett plugin med tillhörande e-handelsteman till WordPress som gör att du enkelt kan bygga en webbshop till din WordPress-webbplats.

Teman och tillägg

I samband med lanseringen av WooCommerce släpps även 1 gratis e-handelstema, 6 kommersiella teman och 9 tillägg. Det är här som vi på Krokedil kommer in i bilden. Vi har utvecklat Payson-tillägget och 2Checkout-tillägget.

Payson Gateway

WooCommerce Payson Gateway är ett tillägg som utökar WooCommerce funktionalitet så att du kan ta betalt via Payson. Payson samarbetar med Visa, MasterCard och de svenska internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Detta innebär att du enkelt kan ta betalt genom kreditkort eller någon av de anslutna bankerna på ett snabbt och säkert sätt.

Läs mer om och köp WooCommerce Payson Gateway här →

2Checkout Gateway

WooCommerce 2Checkout Gateway är ett tillägg så utökar WooCommerce funktionalitet så att du kan ta betalt via 2Checkout. 2Checkout:s internationella betalningsservice är tillgänglig i över 200 länder. 2CO erbjuder möjligheten att genomföra betalningar på 15 olika språk och i 30 olika valutor.

Läs mer om WooCommerce 2Checkout Gateway här →

Det kommer mera

Det känns väldigt spännande att få vara delaktiga i det här projektet och att få jobba närmare med e-handelslösningar. Vi kan lova fler projekt av den här typen som lanserar inom kort. Återkom gärna för mer info om detta… 🙂

15 reaktioner på “Vi lanserar betalnings-gateways för WooCommerce

 1. Planerar ni en modul för Klarna? Skulle vara som grädde på moset.

  1. Hej Christopher. En Klarna-modul är planerad. Arbetet påbörjas inom ett par veckor skulle jag tro.

   1. Perfekt! Tack för det!

 2. Mycket intressant och mycket användningsfullt.

  1. Tack för det Damir! Ja, det är full fart på kodandet här 🙂

   Hört att du börjat på Nobox. Hoppas att det går fint där!

   1. Inga problem, jag har bara praktik än så länge hos nobox, hoppas självklart att bli erbjuden jobbet, trivs väldigt bra. Det går bra för dig också ser jag :)… Jag har blivit mycket mer insatt i WordPress sen jag var hos dig och har börjat forska med e-handel system i WordPress och undrar om du kan svara lite snabbt vilket du tycker är det bättre av WooCommerce och E-commerce för WordPress? Har för övrigt jobbat mycket med Joomla och Opencart och vill se skillnaden just nu mellan Joomla och WordPress vad beträffar e-handel. 🙂

 3. Uppskattas mycket! Jag tror woocommerce kommer att äga större del av e-handellösningen som finns för wordpress! Väldigt bra om klarna kom in i bilden!

  Tack

  1. Ja, det händer mycket kring WooCommerce. Känns kul 🙂 Klarna-gatewayen lanserar vi förhoppningsvis den här veckan.

 4. Hej!

  Kommer ni åtgärda problemen med Paysonmodulen? Som det är nu så är det att slänga $79 i sjön då ingen av delarna, varken kort eller faktura, fungerar som det ska.

  Vid kortbetalning får man felmeddelande direkt innan man ens kommer till Paysonssida och vid fakturabetalning, om man klickar på avbryt efter man skrivit in personuppgifter, så går löpet igenom ändå.

  Alla problem uppstod efter uppgradering till WC 2.1.5.

  1. Hej Tommy,
   Den senaste versionen av Payson för WooCommerce (version 1.4.7) ska fungera tillsammans med WC 2.1.5. Om du kör en äldre version och inte ser när det finns nya versioner av pluginet tillgängliga så behöver du installera WooThemes updater och lägga till din licensnyckel för modulen där.

   Mvh /Niklas

   1. Hej!

    Har de senaste uppdateringarna, så där i ligger inte problemet. Har lagt ett case hos woothemes, men har inga förhoppningar om att få hjälp.

    Har även testa att stänga ner övriga plugins men samma fel uppstår. Förutom att betalning via kort inte fungerar så är re-direkt felet i fakturadelen väldigt oroväckande. Att det skapas en order om man klickar på avbryt, efter att man skrivit in sina personuppgifter, är riktigt illa. Det gör ju hela programmet oanvändbart.

    1. Det är lite svårt att ge support i kommentarerna här. Hör av dig till oss på info[at]krokedil.se så kikar vi närmare på det. Skicka med ett login till din webbplats också.
     /Niklas

     1. Skickade precis ett mail med uppgifterna. Ring om det är några frågetecken.

      MVH
      Tommy Carlson

    2. Hej. Har liknande problem, startade en ny WC-installation, köpte pluginet för 79$ och la in alla uppgifter men det blir bara felmeddelande (Authentication failed; Credentials were not valid – fast jag har rätt uppgifter). Så jag undrar Tommy, fick du någon lösning på detta? La ett case hos Woocommerce men de har inte svarat på länge…

     1. Hej,
      Får du ett felmeddelande som säger ”Credentials were not valid” så är det ett meddelande från Payson. Detta felmeddelande genereras varken i WooCommerce eller i pluginet. Du behöver kontakta Payson för att närmare kontrollera detta.

      Tommys problem visade sig vara att han försökte göra ett testköp för 1 kr. Detta godkändes inte av Payson (eftersom det var en för låg summa).

Kommentarer är stängda.

Top