I fredags, alltså den 1 juni 2012, gick flyttlasset från Arvika Näringslivscentrum till Hamngatan 2 i Arvika. Krokedil Produktionsbyrå hittar du numer i lokalerna hos Marcus Frödin och Stefan Olsson på Universe Imagine.

Mer syre till Krokedilen

Från att ha suttit i ett rum där syret började ta slut vid lunchtid har vi numer varsitt eget lufkonditionerat rum i härliga lokaler med utsikt över Kyrkviken. Det känns väldigt spännande att flytta in hos inspiratörerna och kreatörerna Stefan och Marucs. Lägg sedan till att vi nu också sitter bredvid Arvikas egen formgivarlegend Lars Norrby så förstår ni att vi inte kan vara mer än nöjda 🙂

Kaffebesök

Jo, vi får lov att erkänna en sak också – vi trivdes väldigt bra på Arvika Näringslivscentrum och kommer att sakna våra gamla fikagrannar där. Därför lovar vi att dyka upp omkring kl 09.36 för lite förmiddagsfika någon gång emellanåt.

För övrigt är ni hjärtligt välkomna på en kopp kaffe (Hamngatan 2 i Arvika alltså) när ni har vägarna förbi!

4 reaktioner på “Vi har flyttat

  1. Grattis till de nya lokalerna. Höll själv till på den våningen från 1968 till 1983. Arbetsmarknadsutbildningen hade hela kvarteret och Taserudskolan tog över just de lokaler Du sitter i nu.

    1. Tackar så mycket Sture! Just det, jag hade glömt bort att ni hade lokaler här. Du måste ju komma förbi någon dag så att du får se var vi sitter och vi får oss en genomgång om hur det såg ut tidigare 🙂

      Välkommen! /Niklas

  2. Grattis till nya lokalerna. Ser kanon ut 🙂

    1. Tackar så mycket Göran! 🙂

Kommentarer är stängda.

Top