Uppdatera din Klarna-modul till WooCommerce

Uppdatera din Klarna-modul till WooCommerce

Vi har under den senaste månaden gjort flera mindre, men viktiga, uppdateringar på vår Klarna-modul till WooCommerce. Changelogen med info om alla uppdateringar hittar du här.

Undvik problem med cache-plugins

En viktig förändring är att vi nu minskat risken för konflikter mellan kassasidan i Klarna Checkout och olika cache-plugins. Om man inte specifikt hade exkluderat KCO-kassasidan från caching tidigare så kunde det i vissa fall uppstå problem.

I och med version 1.9.8.2 av modulen ska detta problem vara löst. Vi rekommenderar dig därför att uppdatera till senaste versionen av Klarna-modulen och därefter rensa din cache.

Håll dina plugin up to date

Rent generellt är det en bra idé att hålla plugin och WordPress uppdaterade för att undvika buggar och säkerhetshål. För att få tillgång till uppdateringar och bli meddelad om när nya versioner av WooCommerce-extensions finns tillgängliga så behöver du registrera din licensnyckel som du fick i anslutning till köpet av din modul. Mer info om hur du går tillväga för att registrera din licensnyckel hittar du här.

Top