Krokedil och Billmate i nära samarbete

Billmate har släppt två nya plugin som är utvecklade tillsammans med Krokedil och som kommer förenkla det dagliga arbetet med din WooCommerce-butik.

Billmate Checkout för WooCommerce

Det första är en helt ny utveckling av deras tidigare checkout och det är en inbäddad kassa som innehåller alla populära betalningsmetoder som  faktura, Swish, kortbetalning, direktbetalning via bank och delbetalning.

Det nya pluginet har ett flöde som ligger närmare WooCommerce standardkassa när det gäller hur och när ordern skapas i e-handelsplattformen. Det här gör att Billmate Checkout blir mer kompatibelt med andra plugins som också utökar funktionaliteten i kassan. Bland annat blir det enklare att kunna lägga till extra formulärfält som exempelvis låter kunden anmäla sig till ett nyhetsbrev eller välja utlämningsställe för frakt.

Ett antal webbutiker har varit piloter för det nya pluginet och vi vill passa på att tacka dessa för att de ställt upp med att komma med feedback initialt vilket varit ovärderligt för oss.

Billmate Order Management

I samband med detta utvecklade vi även Billmate Order Management för WooCommerce –  ett tillägg för att hantera ordrar automatiskt.

Denna funktionalitet fanns tidigare i samma plugin men vi har valt att dela upp detta för att snabbare kunna genomföra uppdateringar. Detta gör att de användare som inte har behov av orderhantering i WooCommerce kan minimera antalet felkällor i synkronisering av orderdata.

Läs mer om Billmate Checkout och Billmate Order Management.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-krokedil-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-fraktjakt-kroconnect

Fraktjakt

Fraktjakt integration för fraktlösningar i WooCommerce. Boka frakt direkt i WooCommerce och samla hanteringen av frakt på ett enkelt och överskådligt sätt.