Tre nya anställda hos Krokedil

Nya anställda på Krokedil

Krokedil fortsätter växa

Nu är vi sen några veckor tillbaka i full styrka efter sommarens lediga dagar. Inte nog med att vi är full styrka, vi har även växt ytterligare och fått tre nya medarbetare nu under sensommaren.

Linda Reinholdsson kommer till oss på Krokedil med en färsk examen i Front End Developer från Brobygrafiska och kommer i första hand förstärka vårt support team.
Linda är även utbildad inom digital design samt har flera års erfarenhet inom e-handel då hon tidigare var verksamhetsansvarig på Rockdenim.com.

Om du frågar Linda vad hon gör på fritiden förstår du snabbt att hon sällan har tråkigt då hon svarar att hon “tränar, bakar, syr kläder, kodar, designar, läser, simmar, är med familjen…”, alltid med ett leende på läpparna.

Martin Lindahl kliver även han in som en del av vårt support team. Martin delar sin tid på Krokedil med Glimåkra folkhögskola, där han jobbar som lärare i webbutveckling.

Martin bor i Malmö men kommer ursprungligen från Arvika. När Martin inte jobbar spelar han gärna rock’n’roll, bland annat genom att traktera basen i Top Cats, eller badar bastu.

Lars Söderberg är en utvecklare med stor erfarenhet av WooCommerce som liksom Martin jobbar deltid här hos oss. Lars huvudfokus är på att vidareutveckla våra befintliga plugin.

Lars kommer ursprungligen från södra Sverige men har sen 20 år sin bas i Luleå. Han hävdar själv att han knappt märker av varken vintermörker eller midnattssol då han tillbringar den mesta vakna tiden framför datorn.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
Top