Du har väl inte missat att du snabbt och enkelt kan hitta grundläggande teknisk information om alla våra plugin och add-ons här på vår webbplats?

Varje produkt har en egen sektion där vi listar pluginens version, senaste uppdateringen, vad denna uppdatering innehöll, vilka versioner av WooCommerce och WordPress de är testade med samt vilken minsta version som krävs.

Självklart hittar du mycket mer information om pluginen också, inklusive hur du laddar ner eller köper dem.

Vi arbetar ständigt på att förbättra våra plugin och det innebär att vi även vill förbättra informationen som presenteras runt våra produkter för att ge en så tydlig bild som möjligt. Är det något du saknar på våra produktsidor?

Utvalda WooCommerce plugin

featured-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
Top