Du har väl inte missat att du snabbt och enkelt kan hitta grundläggande teknisk information om alla våra plugin och add-ons här på vår webbplats?

Varje produkt har en egen sektion där vi listar pluginens version, senaste uppdateringen, vad denna uppdatering innehöll, vilka versioner av WooCommerce och WordPress de är testade med samt vilken minsta version som krävs.

Självklart hittar du mycket mer information om pluginen också, inklusive hur du laddar ner eller köper dem.

Vi arbetar ständigt på att förbättra våra plugin och det innebär att vi även vill förbättra informationen som presenteras runt våra produkter för att ge en så tydlig bild som möjligt. Är det något du saknar på våra produktsidor?

Utvalda WooCommerce plugin

featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
featured-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-krokedil-product-documents

Krokedil Product Documents

Krokedil Product Documents för WooCommerce gör att du kan välja, redigera och bifoga ytterligare produktrelaterade dokument, som t.ex. tekniska specifikationer eller monteringsanvisningar, till dina produkter.