Support

Applicera bara Krokedil-lösningen

Sök bland våra supportartiklar genom att klicka på knappen Support längst ner på sidan. Hela dokumentationen hittar du även på docs.krokedil.com.

Frågor & svar om support

Supportärenden för plugin köpta via woocommerce.com skall skickas in via WooCommerce support. Frågor gällande Klarna-moduler (som kan laddas ner gratis på woocommerce.com) går dock bra att ställa direkt till oss här.

 

Nej. För frågor som gäller våra moduler erbjuder vi endast support via e-post.

 

Vi svarar vanligtvis på supportärenden måndag – fredag kl 9-17.

För att säkerställa en god kvalitet på den hjälp vi ger så är det viktigt att vi ges möjligheten att felsöka på ett sätt som innebär en effektiv arbetsmiljö för oss samt en så liten påverkan som möjligt för webbutikens kunder.

Detta innebär att:

  • Vi behöver tillgång till en staging-miljö (dvs en klonad version av webbplatsen). Denna testmiljö behöver vara tillgänglig via en publik url.
  • Vi behöver tillgång till ett WordPress-login med admin-rättigheter. Rör det sig om en Multisite behöver vi Superadmin-rättigheter.
  • Vi behöver tillgång till SFTP-uppgifter.

Utan ovanstående uppgifter har vi ingen möjlighet att garantera dig som kund hjälp med felsökning.

Undantaget från ovanstående önskemål är enklare support där problemen är relaterade till konfiguration och grundinställningar i modulen.

Skapa ett supportärende

Klicka på knappen Support längst ned på den här sidan för att söka i vår dokumentation och/eller skapa ett nytt supportärende. Vår supportpersonal svarar vanligtvis inom fyra timmar under ordinarie arbetstid (9-17).

Top
0

Din varukorg