Sommar och nyheter hos Krokedil

Sommaren är här och med den kommer semestrar. Semesterperioden på Krokedil är mellan 21 juni och 13 augusti och under denna tid kommer vi vara en något decimerad skara som jobbar. Supporten är bemannad hela sommaren, men vi ber om överseende med att svarstiden kan vara något längre än vanligt.

Ta hand om er, ha en underbar sommar och läs vidare för att få en liten titt bakom kulisserna.

Kroconnect

Ni som använder er av våra produkter och besöker vår site har kanske stött på namnet Kroconnect förut? Kroconnect är ett plugin som integrerar din WooCommerce-butik med externa datakällor och hittills har det varit begränsat till enskilda add-ons, som exempelvis Kodmyran Commerce för WooCommerce.

Vi håller nu på att utveckla Kroconnect till att bli en SaaS-produkt som kommer att förenkla synkroniseringen mellan ERP-system, kassasystem och e-handelsbutiker.

Genom Kroconnect kan ni som e-handlare sätta upp kopplingar mellan era olika system och bestämma hur olika data ska skickas mellan dessa. Vill ni t ex skicka produkter från Specter till WooCommerce, eller ordrar från WooCommerce till Fortnox så kan det lösas helt genom vår tjänst utan någon kod på er sida.

Ni som e-handlare kommer även att ha möjlighet att anpassa datan som skickas mellan de olika systemen. Vill ni skicka andra, eller ytterligare, fält än vad som är standard från ett system till ett annat så kan det göras genom en egen mappning av datan för de olika systemen som ni vill integrera mellan.

Ett system kan även skicka samma data till flera olika system. Om man t ex har en Specter-integration men flera WooCommerce-butiker så kan man se till att lagersaldot på produkter är synkade mellan alla dessa butiker automatiskt med Kroconnect.

Håll utkik under året för mer information om Kroconnect och andra produkter vi har på gång.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-fraktjakt-kroconnect

Fraktjakt

Fraktjakt integration för fraktlösningar i WooCommerce. Boka frakt direkt i WooCommerce och samla hanteringen av frakt på ett enkelt och överskådligt sätt.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.