Qliro betalningar i WooCommerce

Qliro betalningar i WooCommerce

Nu kan du som handlare ta emot betalningar med Qliro även i WooCommerce med Qliro One.

Sälj till privatpersoner, företag eller båda. Dina kunder betalar enkelt med Qliro One för WooCommerce, före eller efter leverans.

Du kanske säljer produkter som kräver att kunderna är över en viss ålder? Då kan du sätta en åldersgräns för köp där kunden behöver bekräfta sin ålder.

Tack vare Qliro Ones flexibilitet kan du anpassa kassans utseende både i layout och färgval. Allt för att den ska passa bra ihop med din profil.

Qliro One för WooCommerce är en inbäddad kassa som sätter stor fokus på att du som handlare ska kunna anpassa den efter dina önskemål, dina behov och dina kunder.

Läs mer om Qliro One för WooCommerce.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
featured-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
Top