Planera, bygga och driva webbutik med WooCommerce

Planera, bygga och driva webbutik med WooCommerce

Vi har spännande nyhet denna fredag. Under de år Krokedil funnits har vi stött på många små till medelstora företag som går i e-handelstankar eller som vill fördjupa sina kunskaper. Kanske är du en av dem? Att ta sin verksamhet digital kan vara en process i sig och det kan ibland kännas som ett dyrt och stort steg att ta.

Just nu förbereder vi en kurs som ska göra steget att starta en e-handel enklare för dig att ta.

Vi jobbar på en kurs där du kommer få lära dig planera, bygga och driva din egen webbutik med WooCommerce. Med videoguider, checklistor och steg-för steg-instruktioner lär du dig att ta det digitala steget och börja sälja online.

Innehåll

Kursen kommer innehålla 10 olika sektioner där du lär du hur du installerar, konfigurerar och hanterar e-handelsplattformen WooCommerce som är helt gratis. När du har slutfört kursen kommer du ha en webbutik som är redo att börja ta emot kunder.

Förköpa kursen

Denna kurs finns faktiskt inte färdig än utan vi bygger den i just detta nu. Det kommer finnas chans att förköpa vår kurs. Då får du vara med på vägen och får också chansen att påverka innehållet samt lite extra guidning. Mer info om detta kommer nästa vecka. Kan du inte hålla dig? Skicka iväg ett mail till info@krokedil.se så kan vi berätta mer!

Top