PaysonCheckout version 1.3 nu tillgänglig för uppdatering

Under våren har vi gjort flera lite mer omfattande uppdateringar av vår betalmodul PaysonCheckout 2.0 för WooCommerce.

I den nya versionen – v1.3.0 – har följande saker tillkommit.

  • När PaysonCheckout 2.0 är det valda betalsättet i kassan används numer en template-fil (payson-checkout.php ersätter form-checkout.php) för att styra design och upplägg av kassan. Detta gör att designen är mindre känslig för olika temans specifika html-markup av kassasidan.
  • Den nya template-filen kan ändras/skrivas över via det tema du använder (mer om det i en kommande artikel). På så vis kan du enklare kontrollera design och upplägg av kassasidan även med PaysonCheckout 2.0 som betalsätt.
  • Den initiala laddtiden för visning av Payson-kassan har kortats ner eftersom vi nu gör det första anropet till Payson före själva kassasidan har renderats (mot tidigare då det gjordes via ett ajax-rexuest i samband med att kassasidan laddades).
  • Kassaformuläret i WooCommerce skickas/submittas nu i samband med att ett köp slutförs hos Payson. Det här gör att flödet i större utsträckning liknar ett betalsätt som använder standardkassan i WooCommerce. Denna förändring gör att vi kan bli mer kompatibla med andra plugins som lägger till funktionalitet i kassan.
  • Manuellt skapade ordrar i WP admin (av e-handlaren) kan nu betalas med PaysonCheckout 2.0 av kund (på den så kallade Order Pay-sidan).

Uppdatera enkelt i WP admin

Den nya versionen hittar du som en tillgänglig uppdatering i WordPress admin under Tilläg eller Uppdateringar. Detaljerad uppdateringsinfo hittar du i changelogen här.

Top