PaysonCheckout version 1.3 nu tillgänglig för uppdatering

PaysonCheckout version 1.3 nu tillgänglig för uppdatering

Under våren har vi gjort flera lite mer omfattande uppdateringar av vår betalmodul PaysonCheckout 2.0 för WooCommerce.

I den nya versionen – v1.3.0 – har följande saker tillkommit.

  • När PaysonCheckout 2.0 är det valda betalsättet i kassan används numer en template-fil (payson-checkout.php ersätter form-checkout.php) för att styra design och upplägg av kassan. Detta gör att designen är mindre känslig för olika temans specifika html-markup av kassasidan.
  • Den nya template-filen kan ändras/skrivas över via det tema du använder (mer om det i en kommande artikel). På så vis kan du enklare kontrollera design och upplägg av kassasidan även med PaysonCheckout 2.0 som betalsätt.
  • Den initiala laddtiden för visning av Payson-kassan har kortats ner eftersom vi nu gör det första anropet till Payson före själva kassasidan har renderats (mot tidigare då det gjordes via ett ajax-rexuest i samband med att kassasidan laddades).
  • Kassaformuläret i WooCommerce skickas/submittas nu i samband med att ett köp slutförs hos Payson. Det här gör att flödet i större utsträckning liknar ett betalsätt som använder standardkassan i WooCommerce. Denna förändring gör att vi kan bli mer kompatibla med andra plugins som lägger till funktionalitet i kassan.
  • Manuellt skapade ordrar i WP admin (av e-handlaren) kan nu betalas med PaysonCheckout 2.0 av kund (på den så kallade Order Pay-sidan).

Uppdatera enkelt i WP admin

Den nya versionen hittar du som en tillgänglig uppdatering i WordPress admin under Tilläg eller Uppdateringar. Detaljerad uppdateringsinfo hittar du i changelogen här.

Top