PaysonCheckout 2.0 till WooCommerce är här!

PaysonCheckout 2.0 till WooCommerce är här!

Nu lanserar vi PaysonCheckout 2.0 till WooCommerce och därmed har tusentals e-handlare möjlighet att uppgradera till Paysons nya snabba kassa för enklare betalningar online.

I ett samarbete mellan Krokedil och Payson har vi tagit fram en modul som är djupintegrerad i WooCommerce. PaysonCheckout 2.0 möjliggör en ännu smidigare köpupplevelse med ökad konvertering och slutförda köp. Det här genom att låta kunder i större utsträckning handla snabbt mot faktura med Payson och sekundärt med övriga betalmetoder t.ex. kort och internetbank.

Skräddarsydd efter e-handlarnas önskemål

Payson har ca 1000 st e-handlare som använder WooCommerce och den nya modulen är enormt efterfrågad av dem. Framförallt eftersom andelen köp från smartphones nu är fler än köp från desktops i många av våra anslutna butiker. I den nya modulen har e-handlaren även möjlighet att aktivera och avbryta ordrar i Paysons system direkt från WooCommerce.

Ladda ner modulen gratis

Modulen finns inom kort tillgänglig för gratis nedladdning på wordpress.org. Om du är intresserad av att komma igång med PaysonCheckout 2.0 i din e-butik erbjuder vi på Krokedil även hjälp med installation och konfiguration av modulen. Mer information hittar du på vår produktsida för PaysonCheckout 2.0 för WooCommerce.

Top