Payson gateway för Jigoshop

Payson gateway för Jigoshop

Vi kan nu stolt meddela att vår Payson gateway även är tillgänglig för Jigoshop.

Jigoshop är ett e-handelsplugin för WordPress, utvecklats av proffs med många års erfarenhet av att leverera online-butiker för globala varumärken.

Du kan ladda ner Jigoshop gratis på wordpress.org. För att utöka funktionerna i din nätbutik erbjuder Jigoshop flera kommersiella teman och anpassade tillägg.

Payson Gateway

Jigoshop Payson Gateway är ett tillägg som utökar Jigoshop:s funktionalitet så att du kan ta betalt via Payson. Payson samarbetar med Visa, MasterCard och de svenska internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Detta innebär att du enkelt kan ta betalt genom kreditkort eller någon av de anslutna bankerna på ett snabbt och säkert sätt.

Läs mer om och köp Jigoshop Payson Gateway här →

7 reaktioner på “Payson gateway för Jigoshop

 1. Grymt bra!

  Äntligen börjar det bli fler ecommerce pluggins som är anpassade för svenska marknaden!

  1. Tack för det Pontus! Det kommer nog fler svenskrelaterade gateways framöver hoppas jag… 🙂

 2. Funkar finfint! Men har ni planerat att även integrera med Payson delbetalning, för det är bara kort som pluginen har stöd för nu va?
  Det önska vi annars och hade mer än gärna betalat för en uppgradering i så fall.

  1. Hej, ursäkta mitt sena svar. Ja, det kommer en uppdatering någon gång under månaden. Den kommer att innehålla fakturabetalning också.

 3. Hej Niklas. Funderar på om det kommer någon uppdatering av jigoshop payson modulen som stödjer 1.3+? den fungerar inte som den ska just nu iom att jigoshop har gjort om i class strukturen. B.la så skrivs inte options till databasen utan man måste peta in dessa manuellt

  1. Hur är det med detta? Funkar allt som det ska till 1.4 tro? Hade varit hur bra som helst!

   1. Halloj Isak!
    Ny version kommer inom kort som stöder version 1.4. Den är inskickad till Jigoshop och läggs ut live så fort de hinner administrera det.

    Mvh /Niklas

Kommentarer är stängda.

Top