Payson Checkout 3.0 släppt

Payson Checkout för WooCommerce 3.0 släppt 13 januari

I denna nya version har vi skrivit om hela kassaflödet och implementerat ett frontend event som tillsammans göra hela checkout processen snabbare samt ökar kompabiliteten med andra plugin.

Andra nya funktioner är möjligheten till extra checkout fält samt Pay for order.
Pay for order möjliggör att du som butiksägare kan skapa en order i ditt WooCommerce admin och sen låta kunden slutföra beställningen via Payson Checkout.

Ladda ner Payson Checkout här

Utvalda WooCommerce plugin

featured-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
Top