Zimpler

En Krokedil-partner

Att förenkla transaktioner mellan människor och företag överallt.

Zimpler är ett snabbt växande Fintech-företag som tillhandahåller konto till konto betalning för företag som på ett snabbt och enkelt sätt behöver kunna hantera både inkommande och utgående betalningar för sina användare.

I korthet: Zimpler gör det riktigt enkelt för dig att låta dina användare överföra pengar både till och från ditt konto.

Deras vision är att allt bara ska funka. Tänk dig en friktionsfri värld. Inget stå och vänta i kö, inga bråk med supporten, inga hoppsan-hejsan oväntade fel. Bara bra flyt från dess att du vaknar på morgonen tills dess att du slinker ner under täcket på kvällen. Vore inte det rätt skönt?

Som ett Fintech-företag är deras bidrag till denna bekväma framtid att förenkla transaktioner mellan människor och företag överallt. Zimpler hittar bättre, smartare, enklare, snyggare, mer användarvänliga och mer innovativa sätt att göra saker på. Som att ska ett plugin för WooCommerce so webbutiksägare kan komma igång och ta betalt så snabbt som möjligt.

De är licenserade av Finansinspektionen och har licens att driva verksamhet i ESS/EU.

Besök Zimplers webbplats

Riktigt enkelt att överföra pengar till och från ditt konto.

Våra plugin till Zimpler:

featured-zimpler

Zimpler för WooCommerce

Zimpler för WooCommerce gör det möjligt att ta emot direktbetalningar via alla större banker, samt många av de som inte är fullt så stora också, i din WooCommerce-butik.
Top
0

Din varukorg