En Krokedil-partner

Unifaun är den ledande leverantören av Delivery Management-system i norra Europa. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa Delivery Management-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör. Unifauns system används i över 76 länder och varje dag skickar 100 000 olika företag över 800 000 sändningar genom Unifaun.

Under mer än 20 år har Unifaun samarbetat med de ledande transportörerna på den nordiska marknaden och idag har Unifauns Delivery Management-system stöd för ett hundratal olika transportörer och transporttjänster, både i Sverige och internationellt. Utöver kopplingar till transportörer har Unifaun också starka samarbeten med de främsta leverantörerna av affärssystem och e-handelsplattformar. Det innebär att Unifauns system har färdiga integrationer till de flesta system och att användare enkelt kan koppla samman sin transportadministration med övrig verksamhet.

Genom att vara en ledande teknik- och kunskapspartner vill Unifaun säkerställa att logistik är en möjliggörare för affärer. Användare av Unifauns Delivery Management-system får en friktionsfri och lönsam relation mellan avsändare, transportör och mottagare.

Unifaun är en helhetsleverantör med intern utveckling av företagets system, konsultation, drift, underhåll samt support. Unifaun har byggt upp den svenska marknaden inom Delivery Management och varit aktivt drivande till den världsledande EDI-nivå Sverige har idag. Företaget är under stark internationell tillväxt och driver just nu samma resa i Finland, Norge, Polen, Danmark och Benelux.

Besök Unifauns webbplats

Vårt plugin Krokedil Shipping Connector kopplar samman Unifaun med plugin för frakt för att enkelt kunna sköta allt direkt i din WooCommerce-butik.

Våra plugin till Unifaun:

shipping-connector-chosen

Krokedil Shipping Connector

Gör det möjligt att använda Klarnas tjänst Klarna Shipping Assistant direkt i Klarna Checkout-kassan och boka leveranser hos Unifaun direkt från WooCommerce.
Top
0

Din varukorg