Qvickly

Enkla betalningar utan krångel

Qvickly

Qvickly erbjuder dig allt som du behöver för att ta betalt på nätet. Givetvis är deras betallösningar trygga och säkra för dina kunder och de erbjuder betalsätt som faktura, Swish, kortbetalning, direktbetalning via bank och delbetalning. De vet att varje webbshop är unik och har därför flexibla betallösningar för att passa just din e-handel och dina kunder.

Sedan 2003 har Qvickly hjälpt sina kunder att få betalt på ett enkelt sätt. Qvickly erbjuder en checkout, fakturaköp, fakturaservice och inkasso. De senaste 20 åren har tekniken och förutsättningarna förändrats men deras mission är fortfarande lika aktuell – genom teknik skapar de skalbara lösningar för företag att få betalt på sitt sätt.

De strävar dessutom efter att ha branschens bästa kundservice, vilket innebär ett stort engagemang samt ständig proaktivitet och tillgänglighet från deras sida. Ingen kund är för liten eller för stor för dem och deras grundinställning är att erbjuda den rätta lösningen för varje kunds behov.

Qvickly är ett trettiotal kollegor och ni hittar allihop i Malmö. Tidigare har de arbetat under namnen Invoice Finance AB, Invoice Inkasso AB och Billmate AB. 2023 valde de att slå ihop allting under ett och samma paraply och nu skapar de betalningsmagi under det gemensamma namnet Qvickly.

Våra plugin till Qvickly:

featured-qvickly-checkout

Qvickly Checkout

En inbäddad kassa med ett flöde som ligger närmare WooCommerce standardkassa när det gäller hur och när ordern skapas, vilket ökar kompabiliteten med andra plugin som också utökar funktionaliteten i kassan.
featured-qvickly-order-management

Qvickly Order Management

Boosta Qvickly Checkout med Qvickly Order Management och spara tid genom att hantera dina ordrar direkt i WooCommerce.

Våra plugin till Billmate: