nShift

En Krokedil-partner

nShift har en oöverträffad leveranssynlighet och räckvidd, vilket öppnar upp för en betydande skalbarhet för deras kunder.

nShift är den globalt ledande leverantören av lösningar för hantering av molnleveranser som möjliggör friktionsfri leverans och retur av nästan 1 miljard transporter i 190 länder. nShifts programvara används globalt av e-handel, detaljhandel, tillverkning och 3PL-avsändare som erbjuder kunderna en end-to-end molnplattform för att automatisera och optimera hela leveranshanteringsprocessen.

Med över 100+ förbyggda tredjepartsintegrationer i e-handel och andra avsändares mest kritiska IT-system och över 700+ operatörer som stöds, är nShift-lösningar skalbara från små och medelstora leveranser till företagsklass.

nShift har mer än 53 års erfarenhet av leverans- och returshantering genom sammanslagningen av Unifaun, Consignor och Returnado. Detta ger nShift en oöverträffad leveranssynlighet och räckvidd, vilket låser upp betydande skalbarhet för deras kunder.

Besök nShifts webbplats

Vårt plugin Krokedil Shipping Connector kopplar samman nShift med plugin för frakt för att enkelt kunna sköta allt direkt i din WooCommerce-butik.

Våra plugin till nShift:

shipping-connector-chosen

Krokedil Shipping Connector

Gör det möjligt att använda Klarnas tjänst Klarna Shipping Assistant direkt i Klarna Checkout-kassan och boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce.
Top
0

Din varukorg