En Krokedil-partner

Nets specialiserar sig på att driva digitala betalningar. De kopplar samman banker, handlare och konsumenter via ett internationellt nätverk som möjliggör digitala betalningar. De erbjuder ett brett utbud av korttjänster, account services och betalningslösningar för handlare över hela Norden.

De erbjuder även ett stort utbud av såväl standardiserade som skräddarsydda IT-lösningar baserade på sitt omfattande nätverk och deras strävan efter att hela tiden leverera säkra och stabila lösningar.

Nets är aktiva i hela Norden och Baltikum. De betjänar sina kunder genom många olika distributionskanaler, bland annat partnerrelationer, återförsäljare av betaltjänster och genom en egen säljkår.

Vi på Krokedil lanserade vårt första plugin för DIBS hösten 2011 och har haft ett samarbete sedan dess. När DIBS blev en del av Nets år 2014 bytte bara våra plugin namn, men samarbetet fortsatte oförändrat. 

Vi har under hela denna tid haft, och har fortfarande, en tät dialog och löpande kontakt för att säkerställa kvalitén på våra produkter och kundens upplevelse.

Besök Nets webbplats

Ett enda avtal för alla betalsätt. B2C, B2B eller båda – du bestämmer.

Nets Easy

Ett enda avtal för alla betalsätt. En snabb checkout inbäddad i din webbutik med full frihet att välja betalsätt. Det är Easy.

Nets D2

Nets D2 för WooCommerce är ett plugin som låter dig ta betalt via Nets system D2 FlexWin. Detta är ett äldre plugin, som endast underhålls för befintliga kunder. Alla nya kunder bör använda Nets Easy.

Top
0

Din varukorg