Logistra

Fraktlösningar anpassade efter dig och dina behov.

Logistra

Hos Logistra handlar allt om att göra din vardag enklare.

Vi tror på enkla, intuitiva lösningar som är skräddarsydda för dig och dina specifika behov. Hos oss handlar allt om att göra din vardag enklare. Det underlättar vår vardag, därför är vi säkra på att någon annan där ute kan ha nytta av det också.

Historia

Logistra etablerades 2004 i Åndalsnes. Sedan starten har Logistra vuxit och utvecklats till att bli ett ledande namn i branschen, med stöd av vårt engagerade team på 8 anställda. Från dag ett har våra kärnvärden varit att leverera förstklassig kundsupport, säkerställa användarvänliga lösningar, erbjuda transparenta och ärliga priser och framför allt respektera våra kunders dyrbara tid, pengar och förtroende. Vi är stolta över att ha uppnått dessa mål och förtjänat våra uppskattade kunders förtroende.

Erfarenhet

Med över 50 års samlad erfarenhet av utveckling av transportrelaterad mjukvara besitter Logistra en imponerande reservoar av expertis, som vi gärna delar med oss ​​av till våra kunder varje dag. Vi förstår att transportvärlden kan vara en labyrint av komplexitet, därför kan det vara bra att ha oss i ditt team.

Förvärv

I en spännande twist gick Logistra samman med vår tidigare konkurrent, Proteria, 2022. Denna strategiska sammanslagning har inte bara berikat våra kunskaper och färdigheter inom sjöfart och tull, utan har också gett oss en större och mer professionell miljö som gör att vi kan leverera även högre nivåer av stöd och innovation till våra kunder.

Våra plugin till Logistra:

featured-logistra-cargonizer

CargonizerConnect

CargonizerConnect är ett plugin som gör det möjligt att boka leveranser och skriva ut fraktetiketter med Logistras tjänst Cargonizer direkt från din WooCommerce-butik.

Våra plugin till ProTeria:

featured-proteria-2023

ProTeria

ProTeria CloudConnect är ett plugin som gör det möjligt att boka leveranser och skriva ut fraktetiketter med ProTeria direkt från din WooCommerce-butik.