En Krokedil-partner

Ge dina kunder en smoooth köpupplevelse. Inga kortnummer, inga lösenord, inga bekymmer. 100% betalningsgaranti. Med Klarna kan du välja en hel checkoutlösning eller det betalsätt som funkar för dig.

Klarna grundades i Stockholm 2005, med målet att göra det enklare för människor att handla på nätet. De senaste 15 åren har tekniken utvecklat, engagerat och förändrat världen omkring oss, men målsättningen är fortfarande lika relevant som någonsin tidigare, att göra betalningar så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt.

Idag är Klarna en av Europas största banker och erbjuder betalningslösningar till 90 miljoner konsumenter och fler än 200 000 butiker i 17 länder. Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.

Krokedil har samarbetat med Klarna sedan 2012 och vi har idag två huvudsakliga betalningsplugin samt ett flertal add-ons som vi utvecklat för Klarnas tjänster.

Läs mer om Klarnas tjänster och starta ditt eget konto här.  

Välj en inbyggd kassalösning med Klarna Checkout som din enda betalningsleverantör, eller komplettera din befintliga kassaupplevelse med Klarna Payments. Du kan också ytterligare förbättra din Klarnaupplevelse genom flera av våra add-ons.

Klarna Checkout för WooCommerce

Checkout är en inbyggd kassalösning och innehåller alla populära betalningsmetoder (betala nu, betala senare, finansiering, avbetalningar).

Klarna Payments för WooCommerce

Klarna Payments är fristående betalningsmetoder. Komplettera din befintliga kassaupplevelse med en Klarna-hostad widget (t.ex. betala senare, finansiering eller avbetalningar).

Klarna On-site Messaging

On-Site Messaging är en plattform som gör att du kan lägga till skräddarsydda meddelanden på din webbplats, tillsammans med Klarna Checkout eller Klarna Payments.

Klarna Order Management

Klarna Order Management förenklar Klarnas orderhantering direkt i WooCommerce efter köp med Klarna Payments för WooCommerce och Klarna Checkout för WooCommerce pluginen.

Klarna Shipping Assistant

Frakt är en avgörande faktor för att välja eller överge en onlinebutik. Vi erbjuder en bekväm fraktupplevelse som gör shopping med våra handlare roligare.

Krokedil Shipping Connector

Gör det möjligt att använda Klarnas tjänst Klarna Shipping Assistant direkt i Klarna Checkout-kassan och boka leveranser hos Unifaun direkt från WooCommerce.

Kika gärna igenom våra artiklar med tips och guider om våra Klarna plugin

Top
0

Din varukorg