Klarna

En Krokedil-partner

Ge dina kunder en smoooth köpupplevelse. Inga kortnummer, inga lösenord, inga bekymmer. 100% betalningsgaranti. Med Klarna kan du välja en hel checkoutlösning eller det betalsätt som funkar för dig.

Klarna grundades i Stockholm 2005, med målet att göra det enklare för människor att handla på nätet. De senaste 15 åren har tekniken utvecklat, engagerat och förändrat världen omkring oss, men målsättningen är fortfarande lika relevant som någonsin tidigare, att göra betalningar så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt.

Idag är Klarna en av Europas största banker och erbjuder betalningslösningar till 90 miljoner konsumenter och fler än 200 000 butiker i 17 länder. Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.

Krokedil har samarbetat med Klarna sedan 2012 och vi har idag två huvudsakliga betalningsplugin samt ett flertal add-ons som vi utvecklat för Klarnas tjänster.

Läs mer om Klarnas tjänster och starta ditt eget konto här.  

Välj en inbyggd kassalösning med Klarna Checkout som din enda betalningsleverantör, eller komplettera din befintliga kassaupplevelse med Klarna Payments. Du kan också ytterligare förbättra din Klarnaupplevelse genom flera av våra add-ons.

Våra plugin och add-ons till Klarna:

klarna-fortuneteller

Klarna Checkout för WooCommerce

Checkout är en inbyggd kassalösning och innehåller alla populära betalningsmetoder (betala nu, betala senare, finansiering, avbetalningar).
klarna-fortuneteller-tablet

Klarna Payments för WooCommerce

Klarna Payments är fristående betalningsmetoder. Komplettera din befintliga kassaupplevelse med en Klarna-hostad widget (t.ex. betala senare, finansiering eller avbetalningar).
shipping-connector-chosen

Krokedil Shipping Connector

Gör det möjligt att använda Klarnas tjänst Klarna Shipping Assistant direkt i Klarna Checkout-kassan och boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce.
Klarna Shipping Assistant

Klarna Shipping Assistant

Frakt är en avgörande faktor för att välja eller överge en onlinebutik. Klarna erbjuder en bekväm fraktupplevelse som gör shopping med anslutna handlare roligare.
osm-chosen

Klarna On-Site Messaging

On-Site Messaging är en plattform som gör att du kan lägga till skräddarsydda meddelanden på din webbplats, tillsammans med Klarna Checkout eller Klarna Payments.
kom-chosen

Klarna Order Management

Klarna Order Management förenklar Klarnas orderhantering direkt i WooCommerce efter köp med Klarna Payments för WooCommerce och Klarna Checkout för WooCommerce pluginen.
featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Presentera relevanta produkter för en kund och ge dem möjlighet att uppdatera sin nyligen lagda beställning med ytterligare artiklar när de använder Klarna Checkout för WooCommerce.

Kika gärna igenom våra artiklar med tips och guider om våra Klarna plugin

Top
0

Din varukorg