En Krokedil-partner

Billmate erbjuder dig allt som du behöver för att ta betalt på nätet. Givetvis är deras betallösningar trygga och säkra för dina kunder och de erbjuder betalsätt som faktura, Swish, kortbetalning, direktbetalning via bank och delbetalning. De vet att varje webbshop är unik och har därför flexibla betallösningar för att passa just din e-handel och dina kunder.

Billmate kom till världen 2012, för att möta den nordiska marknadens efterfrågan på smidiga, säkra och heltäckande betallösningar. Deras vision är att erbjuda flexibla och kundnära betallösningar för all slags handel.

De strävar dessutom efter att ha branschens bästa kundservice, vilket innebär ett stort engagemang samt ständig proaktivitet och tillgänglighet från deras sida. Ingen kund är för liten eller för stor för dem och deras grundinställning är att erbjuda den rätta lösningen för varje kunds behov.

Besök Billmates webbplats

Välj en inbäddad kassa och lägg till orderhantering om du har behov för det.

Billmate Checkout för WooCommerce

En inbäddad kassa som gör det enkelt för dig att ta betalt med alla smidiga betallösningar från Billmate med så få klick som möjligt.

Billmate Order Management

Hantera ordrar automatiskt i WooCommerce om du också har Billmate Checkout för WooCommerce.

Top
0

Din varukorg