Avarda

En Krokedil-partner

Avarda är specialister inom betalningar på nätet och butik i Norden och Baltikum. Genom en stark ägare i TF Bank har de erfarenhet av att skapa optimala betalningslösningar för handlare sedan 80-talet. Lösningen är inte ”one size fits all” – utan de vill anpassa lösningen tillsammans med handlaren för att skapa mer värde.

Målet är att skapa en betallösning för e-handlare som vill bygga och stärka sitt eget varumärke genom hela köpresan, från checkout till betalning.

Företaget grundades 2015 och växer snabbt. Årligen hanteras flöden med över 2 500 000 aktiva kunder. Avarda ägs av TF Bank som är börsnoterat på Nasdaq OMX. TF Bank har lång erfarenhet av betallösningar och stabila IT-system, för såväl online och fysisk handel. Avardas modell bygger på att sätta handlarens varumärke i fokus genom hela köpupplevelsen för att skapa trygghet och kundlojalitet.

Besök Avardas webbplats

Enkelt för handlare. Enkelt för konsument.

Våra plugin till Avarda:

featured-avarda-checkout-2022

Avarda Checkout för WooCommerce

Avarda Checkout för WooCommerce erbjuder flera olika betalningsmetoder med en integration och ett avtal. Enkelhet för handlare och enkelhet för kunder.
Top
0

Din varukorg