Partial Delivery för WooCommerce 2.0 är släppt

WooCommerce Partial Delivery

Pluginet Partial Delivery för WooCommerce har uppdaterats till version 2.0 och har i och med det utökats med en hel del nya smarta funktioner. Utöver det så har även flera av de befintliga funktionerna förbättrats med modifieringar och justeringar. Vi har även lagt till stöd och kompatibilitet för ytterligare plugin. Allt för att än mer förenkla det dagliga arbetet med en e-handelsbutik.

Stöd för fler plugin för betalning

Partial Delivery för WooCommerce har i och med version 2.0 utökats med stöd för betalnings-pluginen Walley Checkout för WooCommerce och Dintero Checkout för WooCommerce.

Pluginet är sedan tidigare även kompatibelt med Klarna Checkout för WooCommerce, Klarna Payments för WooCommerce och Nets Easy för WooCommerce.

Förbättrad hantering

Stöd för att visa Föräldraordern för varje leverans i en egen metabox i vyn Leveransorder har lagts till. Denna nya sektion innehåller information om Föräldraordern, inkl. datum, status och totalsumma, samt en länk till den ursprungliga ordern.

Förenklad navigation

Pluginet har fått en egen sida under fliken “Delleverans” i WooCommerce inställningar samt att det har byggts på med svenska översättningar.

Vi har även gått igenom och justerat namnet på vissa sektioner, vilket gör det lättare att hitta det du letar efter. Ett exempel är att “Delivery number” är ändrat till “Related orders”, eller “Relaterade leveranser” på svenska, för att förtydliga vad det handlar om.

Dessutom hittar du nu en listvy över Leveransordrar i WordPress admin. Du har alltså en översikt över alla dellevererade beställningar, presenterade på samma sätt som Beställningar. Du hittar den direkt länkad i menyn för WooCommerce, på samma sätt som Beställningar och övriga menyval för WooCommerce.

Läs mer och testa själv

Du kan läsa mer om pluginet på produktsidan för Partial Delivery för WooCommerce.

Testa pluginet själv i vår Demobutik.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-krokedil-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-fraktjakt-kroconnect

Fraktjakt

Fraktjakt integration för fraktlösningar i WooCommerce. Boka frakt direkt i WooCommerce och samla hanteringen av frakt på ett enkelt och överskådligt sätt.
featured-krokedil-product-documents

Krokedil Product Documents

Krokedil Product Documents för WooCommerce gör att du kan välja, redigera och bifoga ytterligare produktrelaterade dokument, som t.ex. tekniska specifikationer eller monteringsanvisningar, till dina produkter.