Lär känna Krokedil

Webbutveckling och e-handel sen 2010

Krokedil har sedan starten 2010 sysslat med det mesta inom webb och e-handel. Från enkla webbplatser och webbutiker till frakt- och betallösningar till flera av de ledande aktörerna i Sverige och Europa. WordPress och WooCommerce har blivit ett naturligt val tack vare den hjälpsamma communityn och det öppna sättet att utveckla webben.

Vi jobbar även med integrationer och kopplingar till, från och mellan e-handels-, kassa- och affärssystem.

Vi som arbetar på Krokedil

Niklas Högefjord

VD och Utvecklare

Karin Högefjord

Administrations- och ekonomiansvarig

Johan Falk

Partneransvarig och team lead

Andreas Larsson

Supportansvarig
michael-2021

Michael Bengtsson

Utvecklare

Mathias Krogh

Marknadsföring och dokumentation

Montazar Al-Jaber

Utvecklare och second line support

Martin Lindahl

Support
louise-2023

Louise Ernvik

Support

2010 startade Niklas Högefjord Krokedil. WordPress och WooCommerce har blivit ett naturligt val tack vare den hjälpsamma communityn och det öppna sättet att utveckla webben. Under åren har företaget sysslat med det mesta inom webb och e-handel. Vi har byggt allt från enkla webbplatser till webbutiker och betallösningar åt stora företag som ex. Klarna och Nets. Numera går all vår tid åt till att vidareutveckla och förvalta de plugins som vi har byggt. 

I de djupa skogarna i Värmland varvar vi många kaffekoppar och pingismatcher med programmering och utveckling. Att som företag vara med i den digitala utveckligen tror vi är nyckeln till framgång – och vi hjälper e-handlare att göra den processen enklare.