Nya medarbetare på Krokedil

Under året har vi fått flera nya medarbetare på Krokedil

Danilo Krlovic är programmerare och arbetar med underhåll och vidareutveckling av Krokedils plugins men är i botten en illustratör och designer. Han har bland annat tagit fram några UI/UX lösningar för våra Wishlist, User Switching och Product Documents plugin och ser till att vår front-end är trevlig för användaren.

Danilo har många strängar på sin lyra och tack vare honom vet vi nu mer om hur äppelodlingar fungerar och ett och annat har vi också snappat upp om diverse olika kampsporter.
Han är även skapare och den drivande kraften bakom ”Kontrazen”,  Serbiens största Facebooksida för humoristiska seriestrippar.

Mathias Krogh arbetar med marknadsföring, sälj och support på Krokedil och har under många år arbetat på Aztek Design i Årjäng, Krokedils gamla samarbetspartner från den tiden då vi arbetade mer med utveckling av webbplatser.

Mathias är ett inbitet Lego- och Star Wars fan och har nyss kombinerat sina två intressen i sin första tatuering.

Montazar Al-Jaber är egentligen ingen nykomling utan har hjälp Krokedil med testning i drygt ett år vid sidan av sina studier på kandidatprogrammet i datavetenskap på Karlstad universitet. I höst tog han dock steget fullt ut och tog ett (långt – hoppas vi på Krokedil) uppehåll i sina studier och arbetar numer heltid med support och testning hos oss.

Montazar programmerar så klart både på arbetet och ledig tid eftersom programmering är det roligaste som finns!

Vi är fantastiskt glada över våra nya arbetskamrater som trots Corona och distansarbete snabbt har blivit en självklar del av Krokedil. Ett varmt välkommen till alla nytillkomna och ett stort tack till både nya och gamla Krokediler som bidrar med energi, hjärta och kunskap!

Utvalda WooCommerce plugin

featured-fraktjakt-kroconnect

Fraktjakt

Fraktjakt integration för fraktlösningar i WooCommerce. Boka frakt direkt i WooCommerce och samla hanteringen av frakt på ett enkelt och överskådligt sätt.
featured-krokedil-product-documents

Krokedil Product Documents

Krokedil Product Documents för WooCommerce gör att du kan välja, redigera och bifoga ytterligare produktrelaterade dokument, som t.ex. tekniska specifikationer eller monteringsanvisningar, till dina produkter.
featured-user-switching

User Switching for WooCommerce

User Switching for WooCommerce låter dig som administratör eller butiksansvarig snabbt växla mellan användarkonton och agera som kund i din webbutik.