Nya medarbetare på Krokedil

Under året har vi fått flera nya medarbetare på Krokedil

Danilo Krlovic är programmerare och arbetar med underhåll och vidareutveckling av Krokedils plugins men är i botten en illustratör och designer. Han har bland annat tagit fram några UI/UX lösningar för våra Wishlist, User Switching och Product Documents plugin och ser till att vår front-end är trevlig för användaren.

Danilo har många strängar på sin lyra och tack vare honom vet vi nu mer om hur äppelodlingar fungerar och ett och annat har vi också snappat upp om diverse olika kampsporter.
Han är även skapare och den drivande kraften bakom ”Kontrazen”,  Serbiens största Facebooksida för humoristiska seriestrippar.

Mathias Krogh arbetar med marknadsföring, sälj och support på Krokedil och har under många år arbetat på Aztek Design i Årjäng, Krokedils gamla samarbetspartner från den tiden då vi arbetade mer med utveckling av webbplatser.

Mathias är ett inbitet Lego- och Star Wars fan och har nyss kombinerat sina två intressen i sin första tatuering.

Montazar Al-Jaber är egentligen ingen nykomling utan har hjälp Krokedil med testning i drygt ett år vid sidan av sina studier på kandidatprogrammet i datavetenskap på Karlstad universitet. I höst tog han dock steget fullt ut och tog ett (långt – hoppas vi på Krokedil) uppehåll i sina studier och arbetar numer heltid med support och testning hos oss.

Montazar programmerar så klart både på arbetet och ledig tid eftersom programmering är det roligaste som finns!

Vi är fantastiskt glada över våra nya arbetskamrater som trots Corona och distansarbete snabbt har blivit en självklar del av Krokedil. Ett varmt välkommen till alla nytillkomna och ett stort tack till både nya och gamla Krokediler som bidrar med energi, hjärta och kunskap!

Utvalda WooCommerce plugin

featured-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
Top