Ny version av Klarna Payments för WooCommerce släppt

Version 2.4.0 av Klarna Payment för WooCommerce släppt idag.

I denna version har vi ändrat hur och när vi gör uträkningar och skickar till Klarna. Tidigare gjorde vi detta anrop på ett JavaScript event som heter ”updated_checkout”, men detta har nu ändrats så vi gör det under samma process som WooCommerce själva gör uträkningen och gör nu detta på actionen ”woocommerce_after_calculate_totals”.

Genom att göra på det här sättet följer vi standardflödet för hur WooCommerce gör saker närmare med resultatet att vi har en något snabbare och kassa som även har utökat stöd för mer plugin, så som Checkout Addons.

Vi la även till ett filter på orderraderna som skickas till klarna, ”kp_wc_api_order_lines”. Tack Ernesto Ruge (github the-infinity).

Slutligen tog vi bort de färginställningar för Klarna Payments iframen som inte längre stöds.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-user-switching

User Switching for WooCommerce

User Switching for WooCommerce låter dig som administratör eller butiksansvarig snabbt växla mellan användarkonton och agera som kund i din webbutik.
featured-krokedil-product-documents

Krokedil Product Documents

Krokedil Product Documents för WooCommerce gör att du kan välja, redigera och bifoga ytterligare produktrelaterade dokument, som t.ex. tekniska specifikationer eller monteringsanvisningar, till dina produkter.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.