Ny version av Klarna Payments för WooCommerce släppt

Version 2.4.0 av Klarna Payment för WooCommerce släppt idag.

I denna version har vi ändrat hur och när vi gör uträkningar och skickar till Klarna. Tidigare gjorde vi detta anrop på ett JavaScript event som heter ”updated_checkout”, men detta har nu ändrats så vi gör det under samma process som WooCommerce själva gör uträkningen och gör nu detta på actionen ”woocommerce_after_calculate_totals”.

Genom att göra på det här sättet följer vi standardflödet för hur WooCommerce gör saker närmare med resultatet att vi har en något snabbare och kassa som även har utökat stöd för mer plugin, så som Checkout Addons.

Vi la även till ett filter på orderraderna som skickas till klarna, ”kp_wc_api_order_lines”. Tack Ernesto Ruge (github the-infinity).

Slutligen tog vi bort de färginställningar för Klarna Payments iframen som inte längre stöds.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
featured-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
Top