Ny version av Ecster Pay släppt

Ny version av Ecster Pay för WooCommerce har släppts.

Efter mycket klurande, kodande och ett lyckat samarbete mellan Krokedil och Ecster kan vi nu stolt presentera en helt ny version av Ecster Pay för WooCommerce. I den nya versionen av pluginet är kassaflödet förändrat och funktionaliteten ligger närmare WooCommerce standardkassa när det gäller hur och när ordern skapas i e-handelsplattformen.

Det här gör att Ecster Pay blir mer kompatibelt med andra plugins som också utökar funktionaliteten i kassan. Bland annat blir det enklare att kunna lägga till extra formulärfält som exempelvis låter kunden anmäla sig till ett nyhetsbrev, ange ett momsregistreringsnummer eller välja utlämningsställe för frakt.

Ett nytt frontend-event från Ecster gör att ordern skapas i WooCommerce när kunden klickar på köp-knappen i Ecster och den kommer då stå som Pending i WooCommerce. Efter detta slutförs köpet hos Ecster för att sedan uppdatera ordern till Processing i WooCommerce.

Det nya flödet betyder att ordrar kan synas som Pending i WooCommerce även när beställningen inte gått igenom hos Ecster, om t.ex. ett kort inte hade täckning. Detta är en del av det generella flödet i WooCommerce och betyder då inte att något är fel.

Förutom detta så har vi även gjort lite mindre ändringar och fixar som förbättrar och snabbar upp pluginet.

Läs mer och ladda ner Ecster Pay här.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
featured-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
Top