Nu lanserar vi AfterPay för WooCommerce

I september 2105 lanserade arvato AfterPay – en betallösning för e-handel. AfterPay finns i sju länder och nu släpper vi på Krokedil tillsammans med arvato en helt ny integration till AfterPay för WooCommerce.

Med AfterPay kan du som e-handlare erbjuda betalning via faktura, delbetalning eller konto i din webbutik. Som kund betyder det att du får hem det du har beställt – oavsett om det handlar om en produkt eller tjänst – innan du behöver betala.

Ladda ner modulen gratis

Betalmodulen finns tillgänglig för gratis nedladdning på wordpress.org. Om du är intresserad av att komma igång med AfterPay i din webbutik erbjuder vi även hjälp med installation och konfiguration av modulen. Mer info hittar du på vår produktsida om AfterPay för WooCommerce.

Hur fungerar AfterPay för WooCommerce?

  • Kunden anger sitt personnummer i webbutikens kassa. Aktuella adressuppgifter och tillgängliga betalsätt hämtas då från AfterPay.
  • Kunden väljer ett av de tillgängliga betalsätten (faktura, delbetalning eller konto) och slutför köpet.
  • Kunden behöver aldrig lämna din webbutik.
  • Som butiksinnehavare kan du aktivera fakturan hos AfterPay direkt från WooCommerce i samband med att du sedan skickar ordern till kund.

Fler länder på gång

I dagsläget fungerar betalmodulen för den svenska marknaden men vi kommer inom kort att erbjuda support för Norge.

Har du frågor kring integrationen eller vill komma igång med AfterPay i din egen webbutik är du välkommen att kontakta oss för närmare info.

Top