Mot WordCamp Europe 2014

Nu är det dags igen. För andra året i rad arrangeras WordCamp Europe. Den 27-29 september går Europas största WordPress-konferens av stapeln. I år hålls den i Sofia, Bulgarien. Under tre dagar samlas omkring 900 webb-nördar för att lyssna på föreläsningar, bidra till open source-projektet WordPress och träffa likasinnade från andra länder.

Lugnare på kontoret

Här från Krokedil åker Niklas och Victor. Vi beger oss till Sofia på fredag morgon och är tillbaka på kontoret onsdag den 1 oktober igen. Andreas och Karin finns kvar här i Arvika men eftersom halva personalstyrkan är bortrest så kan det kan innebära att du får vänta något längre än vanligt om behöver komma i kontakt med oss de kommande dagarna.

Krokedil sponsrar

Vi är mycket stolta över att vi är en av konferensens sponsorer. Okej, vi är bara Small business sponsors, men det känns väldigt bra ändå. Och nästa år siktar vi högre, vi lovar 🙂

Kom och säg hej

Programmet ser väldigt spännande ut och det kommer alldeles säkert att bli två mycket intressanta föreläsningsdagar. Det som dock brukar vara den stora behållningen är snacket mellan föreläsningarna. Att träffa både gamla bekanta och nya bekantskaper.

Är det så att du är på väg mot Sofia och årets WordCamp Europe – ta gärna kontakt med oss, det vore väldigt kul att säga hej och snacka lite!

Top
0

Din varukorg