Maximera din julförsäljning med Ecster Pay – kassan för en bättre köpupplevelse

Maximera din julförsäljning med Ecster Pay – kassan för en bättre köpupplevelse

Ecster Pay är en e-handelskassa som gör det möjligt för dig att ta betalt via kort, faktura och delbetalning i en enda lösning. I ett smidigt gränssnitt kan kunden identifiera sig via BankID och stannar dessutom kvar i din webbutik under hela köpprocessen.

Vi på Krokedil har utvecklat en modul som gör det enkelt för dig att integrera Ecster Pay i din WooCommerce-butik. Modulen finns att ladda ner gratis här på vår webbplats. I filmen här nedanför får du en snabb introduktion om hur betalsättet fungerar och enkelt kan integreras i  din webbutik.

Kom igång utan fasta avgifter och med halverad transaktionsavgift

Just nu har vi ett erbjudande som innebär att du enkelt kan testa Ecster Pay utan några förpliktelser. Säg ja innan den 30 november så bjuder Ecster på de fasta avgifterna och dessutom halverar de transaktionsavgiften till 1,5% t.o.m den 31/12. Kontakta Ecster direkt på 08-701 7910 eller sales@ecster.se för att ta del av erbjudandet.

Kontakta mig

Vill du ha hjälp med installation och konfiguration av modulen så har vi ett specialpris även på detta. Kontakta oss på Krokedil för mer info om det.

Lär dig mer på vårt webinar

För att presentera kassan lite närmare och samtidigt gå igenom hur man installerar, konfigurerar och anpassar den till din WooCommerce-butik så håller vi ett webinar under två tillfällen. Markera 12 oktober eller 9 november kl 14-14.45 i din kalender och anmäl dig till den 12 oktober här eller 9 november här.

Är du intresserad av att komma igång med en kassalösning med snabba utbetalningar, höjda snittköp, BankID-identifiering och en smidig köpupplevelse så är det bara att slå till. Välkommen att höra av dig.

Top