Krokedil utvecklar Stidner för WooCommerce

Krokedil utvecklar Stidner för WooCommerce

Vi på Krokedil har påbörjat utecklingen av ett nytt plugin, denna gång för fraktlösningen Stidner. Företaget jobbar med samma mål som vi på Krokedil, att hjälpa företag driva verksamhet online och underlätta för dem i och med sin fraktlösning.

Widgeten som låter kunderna välja

Via en inbäddad frakt-widget på kassasidan får dina kunder möjligheten att själva välja fraktsätt och utlämningsställe. Widgeten är tänkt att både fungera tillsammans med standardkassan i WooCommerce och inbäddade kassalösningar som Klarna Checkout, DIBS Easy, Collector Checkout, Ecster Pay och PaysonCheckout 2.0.

Boka frakt och skriv ut etiketter

När en order är lagd har du sedan möjligheten att boka frakten hos Stidner direkt från ordern i WooCommerce. När ordern är bokad finns även möjligheten att skriva ut fraktetiketten från webbutiken. Vill du hellre jobba utifrån Stidners system och administrera pack och plock samt fraktutskrift därifrån så går det lika bra.

Snart en fraktlösning för dig

Just nu håller vi fortfarande på med utveckling av detta plugin, men lanseringen är inte speciellt långt bort. Är detta något som låter intressant för dig? Anmäl ditt intresse för att få reda på mer!

Top