Krokedil utvecklar Fraktjakt fraktintegration för WooCommerce

Fraktjakt integration WooCommerce

Krokedil håller för närvarande på att utveckla en Fraktjakt integration för WooCommerce. Vi utvecklar detta i dialog med Fraktjakt och planerar lansering i februari.

Denna integration kommer skapas via vår SaaS-tjänst Kroconnect, som kommer vara själva motorn för all funktionalitet. Tillsammans med pluginet Kroconnect WooCommerce Connector kommer du sen enkelt integrera Fraktjakt med din webbutik.

De grundläggande funktionerna med att boka frakt, ladda ner fraktetiketter och spåra frakt direkt från WooCommerce eller Kroconnect är på plats. Vi jobbar i skrivande stund på att ytterligare utveckla och förbättra dessa. Vilka ytterligare funktioner vi kommer att vidareutveckla är fortfarande under diskussion. Har du synpunkter och idéer är du välkommen att höra av dig.

Pilotkunder

Vi söker nu ett antal butiker som vill vara med och testa vår Fraktjakt integration för WooCommerce – är du en av dem?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
E-post*

Håll dig informerad

Kroconnect

Vill du inte vara med och testa, men ändå hålla dig uppdaterad om utvecklingen för att använda Fraktjakt i WooCommerce via oss? Anmäl ditt intresse här under för att skriva upp dig på våra nyhetsutskick.

Du kan även besöka kroconnect.com och läsa mer om vilka övriga tjänster och integrationer vi erbjuder.

*” anger obligatoriska fält

Namn

Utvalda WooCommerce plugin

featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-krokedil-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-user-switching

User Switching for WooCommerce

User Switching for WooCommerce låter dig som administratör eller butiksansvarig snabbt växla mellan användarkonton och agera som kund i din webbutik.