Krokedil söker supporttekniker

Supporttekniker som brinner för att hjälpa kunder

Krokedil växer och nu söker vi en supporttekniker som kan förstärka vårt team. Vi söker dig som gillar att lösa problem och som brinner för att göra livet lättare för våra kunder.

Du har erfarenhet av WooCommerce och WordPress och om du dessutom har egen erfarenhet av att driva webbutik eller av tidigare arbete i kundsupport är det ett plus. Du är noggrann, nyfiken, självständig och drivande samt är bekväm med att arbeta såväl i grupp som på egen hand. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Du kan planera din tid och klarar av att ha flera pågående ärenden samtidigt.

Om arbetet

Som supporttekniker på Krokedil arbetar du med felsökning utifrån de supportärenden vi får in till vår helpdesk. Du har kundkontakt via mail och lär känna våra kunders behov och önskemål och du får därmed en viktig roll i att förmedla kunskap och service och vara företagets ansikte utåt.
I din yrkesroll kommer du att arbeta tätt ihop med övrig supportpersonal och programmerare för att kontinuerligt förbättra och utveckla våra produkter och vårt kundfokus.

Arbetsuppgifter

  • Felsöka och lösa problem som uppstår hos våra kunder.
  • Arbeta med dokumentation och kundstöd.
  • I samråd med utvecklare och säljansvarig på Krokedil ta fram produktidéer och plan för förbättring av befintliga produkter bland annat utifrån vilka behov som visar sig i aktuella supportärenden.

Dina kunskaper

Krav

  • Du har kunskap i WordPress och WooCommerce.
  • Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Meriterande

  • Erfarenhet av att arbeta med/driva WooCommerce butik.
  • Tidigare erfarenhet av arbete i kundsupport.
  • Kunskaper i PHP, JavaScript, HTML och CSS.

Vad får du hos oss?

På Krokedil får du ett utvecklande och omväxlande arbete inom en bransch där det händer mycket. Då vi är ett litet företag är det korta beslutsvägar och det är tydligt i allas arbete att var och en är viktiga i företaget. Arbetsgruppen är en blandning av Arvikabor och distansarbetare som gillar både kaffe, prat och programmering.

Hos oss finns kollektivavtal, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag.

Möjlighet finns att arbeta på distans, men önskvärt är om man bor i Mellansverige så man kan komma in på kontoret för avstämningar.

Hör av dig

Skicka ditt CV och ett personligt brev så vi får veta lite mer om dig till info@krokedil.se

Se också

Krokedil söker projektledare

Krokedil söker plugin-utvecklare

Top
0

Din varukorg