Krokedil söker projektledare

Projektledare

Krokedil växer och nu söker vi en projektledare som kan förstärka vårt team. Vi söker dig som har erfarenhet av att driva projekt och som gillar att förenkla och förbättra vardagen.

Du är noggrann, nyfiken, självständig, drivande och är bekväm med att arbeta såväl i grupp som på egen hand. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Om arbetet

Som projektledare på Krokedil har du överblick över de projekt som är pågående eller på väg in. I samråd med övrig personal tar du fram projektplaner och ansvarar för att leda projekt från start till mål. Du har såväl kundkontakt som arbetsledaransvar för Krokedils övriga personal som är inblandade i projektet. Med tanke på projektens art ser vi gärna att du har erfarenhet av ehandel eller har kunskap om WooCommerce och WordPress.
Krokedil är ett företag i ständig rörelse och under 2020 anställde vi tre nya personer samt inledde flera nya större samarbeten med företag som ville ta fram WooCommerce-plugins till sina produkter.

Då vi inte tidigare har haft någon anställd projektledare har du själv stor frihet att forma din yrkesroll.

Du kommer att arbeta tätt ihop med övrig personal inom support, programmering, administration och marknadsföring för att kontinuerligt förbättra och utveckla Krokedils framtida arbetssätt inom det här området.

Arbetsuppgifter

  • Hantera offertförfrågningar.
  • Ta fram projektplaner.
  • Projektledning i externa och interna projekt.

Dina kunskaper

Krav

  • Du har erfarenhet av projektledning.
  • Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Meriterande

  • Kunskap i WooCommerce och WordPress.

Vad får du hos oss?

På Krokedil får du ett utvecklande och omväxlande arbete inom en bransch där det händer mycket. Då vi är ett litet företag är det korta beslutsvägar och det är tydligt i allas arbete att var och en är viktiga i företaget. Arbetsgruppen är en blandning av Arvikabor och distansarbetare som gillar både kaffe, prat och programmering.

Hos oss finns kollektivavtal, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag.

Möjlighet finns att arbeta på distans, men önskvärt är om man bor i Mellansverige så man kan komma in på kontoret för avstämningar.

Hör av dig

Skicka ditt CV och ett personligt brev så vi får veta lite mer om dig till info@krokedil.se

Se också

Krokedil söker plugin-utvecklare

Krokedil söker supporttekniker

Top
0

Din varukorg