Krokedil Shipping Connector 3.0 är här!

Krokedil Shipping Connector 3.0

Krokedil Shipping Connector-pluginet har fått en stor uppdatering med en massa förbättringar. Justeringar och modifieringar av redan befintliga funktioner samt nya tillägg.

Även om vi ser förbi korrigeringarna och de många uppgraderingarna, har vi fortfarande mer än en handfull helt nya smarta funktioner.

Returfrakt

Nya funktioner i den här uppdateringen inkluderar stöd för returfrakt. Detta kan antingen ställas in så det görs automatiskt i samband med create shipment anropet. Eller hanteras manuellt via knappen ”Skapa returförsändelse”.

Förbättrad tullhantering

Du kan ställa in pluginet så det skapar tulldokument i samband med create shipment anropet.
Du har även möjlighet att lägga till ytterligare fält i Redigera produkt-vyn som kommer att användas när du skapar tulldokument. Såsom tariffkod, tariffbeskrivning, Y-kod och tillverkningsland. På så sätt har du förberett dina produkter inför tulldokumenten.

Skriv ut fraktetiketter, följesedel samt tulldokument

Tillagt stöd för automatisk utskrift av fraktetiketter, returetiketter och tulldokument via PrintNode.

Stöd för automatisk utskrift av följesedel och faktura om WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips (från WP Overnight) är installerat har lagts till.

Pluginet är även kompatibelt med Partial Delivery för WooCommerce då stöd för att skapa försändelser på ordrar med delleverans har lagts till.

Mer kontroll

Med nya inställningar och logik för att inkludera nShift Checkout-widgeten via hooks på kassasidan i WooCommerce finns det inte längre krav på en kortkod. Detta öppnar upp för fler visningsalternativ.

Pris, vikt, gratis fraktkupong och produktfraktklasser läggs till som query-parametrar i nShift Checkout-anrop. Detta gör att du kan använda dessa värden som en del av logiken när du konfigurerar en Fraktcheckout på unifaunonline.com

Med den här uppdateringen kan du skapa försändelser utan ett förberett försändelse-ID. Det låter dig också skapa försändelser på orderstatusen Behandlas, såväl som Färdigbehandlad.

Ytterligare förbättringar i frakthanteringen

Logik för att skicka ordernoteringar när en försändelse skapas har lagts till.

Du kan också boka flera paket i en bokning, om din transportör tillåter detta.

Du kan läsa mer och köpa Krokedil Shipping Connector här.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-krokedil-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-krokedil-product-documents

Krokedil Product Documents

Krokedil Product Documents för WooCommerce gör att du kan välja, redigera och bifoga ytterligare produktrelaterade dokument, som t.ex. tekniska specifikationer eller monteringsanvisningar, till dina produkter.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.