Efter en period i ofrivillig träda har vi nu sparkat igång vårt nyhetsbrev igen.

Det händer väldigt mycket kul hos Krokedil med såväl flera nya projekt samt utveckling av befintliga plugins. Vi vill så klart berätta om allt för er, men just på grund av att det händer så mycket roligt så har vi inte alltid haft möjlighet att ta oss tiden att göra just det. Detta tänkte vi förändra nu i och med anställningen av Mathias som kommer ta över en stor del av ansvaret när det kommer till dessa bitar.

Vill du skriva upp dig på nyhetsbrevet kan du göra det här nedan. Du har även valet att välja om du vill ha nyhetsbrevet på svenska eller engelska och du kan när som helst uppdatera dina inställningar och byta språk om du ångrar dig.

Prenumerera

* indicates required
Språk

Utvalda WooCommerce plugin

featured-krokedil-product-documents

Krokedil Product Documents

Krokedil Product Documents för WooCommerce gör att du kan välja, redigera och bifoga ytterligare produktrelaterade dokument, som t.ex. tekniska specifikationer eller monteringsanvisningar, till dina produkter.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
featured-krokedil-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.