Krokedil lanserar LeaseCloud för WooCommerce

Krokedil lanserar LeaseCloud för WooCommerce

Under hösten har vi utvecklat en betalmodul för företagsleasing tillsammans med LeaseCloud. Nu kan vi stolt meddela att pluginet finns tillgängligt för gratis nedladdning på wordpress.org. Vi tackar LeaseCloud för förtroendet!

Vad är LeaseCloud?

LeaseCloud är en molnbaserad tjänst som gör det möjligt för e-handlare att på ett enkelt sätt erbjuda sina företagskunder leasing som ett betalningsalternativ direkt i e-handelsplattformen.

Med LeaseCloud för WooCommerce visar du enkelt månadskostnaden, både på produktsidor och i kassan. Leasing fungerar för varor med ett pris från 6000 kr. Leasing är ett modernt sätt att finansiera all typer av verktyg man behöver för sin verksamhet. Genom att digitalisera detta flöde och använda en etablerad teknik är Leasecloud en säker tjänst som tillför värde både för e-handlaren och för deras kunder.

 

Inga avgifter

Som kund anger man sitt organisationsnummer i kassan och när ordern är lagd skickas ett avtal som signeras i mobilen med mobilt BankID. Eftersom LeaseCloud inte tar ut några transaktionsavgifter eller månadsavgifter så har du som e-handlare inom B2B-området en möjlighet att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt öka din konvertering i kassan.

Vill du se en WooCommerce-butik som erbjuder köp via LeaseCloud så kan du titta närmare på permanad.se. Vill du läsa mer om tjänsten eller ladda ned pluginet kan du gör det här.

Varför köpa datorer, möbler, hjärtstartare eller elcyklar när man kan betala en månadskostnad med försäkring? Det ger inte bara ökad konvertering, utan stärker också relationen med era kunder genom att utveckla en affär med respektive kund på ett helt nytt sätt. Läs mer om Leascloud här.

Top