Kroconnect – automatisera flöden för e-handel

Automatiserade flöden för e-handel

Skicka data, trigga arbetsflöden och automatisera arbetsuppgifter.

Med Kroconnect gör du din e-handel enklare och mer effektiv genom en central hub för dina integrationer.

Som vi berättat om tidigare så har vi på Krokedil jobbat med att vidareutveckla vårt plugin Kroconnect. Från att tidigare ha varit ett plugin som integrerar din WooCommerce-butik med externa datakällor har det nu byggts ut till en SaaS-produkt som förenklar och automatiserar synkroniseringen mellan ERP-system, kassasystem och e-handelsbutiker.

Sätt upp kopplingar mellan dina olika system och sätt villkor för när och hur datan ska skickas mellan dessa. Vill ni t ex skicka produkter från Specter till WooCommerce, eller ordrar från WooCommerce till Fortnox så kan det lösas helt genom vår tjänst utan någon kod på er sida.

Trigga arbetsflöden
Skicka data

Du har också möjlighet att anpassa datan som skickas mellan de olika systemen genom egna mappningar. Om du t.ex. vill skicka andra, eller ytterligare, fält än vad som är standard från ett system till ett annat.

Har du flera butiker? Då kan du skicka samma data till flera olika system. Om man t ex har en Specter-integration men flera WooCommerce-butiker så kan man se till att lagersaldot på produkter är synkade mellan alla dessa butiker automatiskt med Kroconnect.

Vill du veta mer?

Just nu är Kroconnect endast tillgänglig i en stängd beta. Det innebär att vi har kunder som använder plattformen men att vi släpper på nya användare en i taget.

Är du intresserad av att komma igång när vi öppnar upp eller helt enkelt vill hålla dig informerad om utvecklingen av Kroconnect? Då är du välkommen att höra av dig och samtidigt anmäla dig till vårt nyhetsbrev via Kroconnects webbplats.

Vill du hjälpa oss?

I vårt arbete med Kroconnect vill vi gärna få input från er som dagligen jobbar med e-handel och WooCommerce då det är ni som ser vilka behov det finns i praktiken.

Om du har tid och lust att svara på några frågor hade vi därför blivit tacksamma.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
Top