Kom igång med Fraktjakt för WooCommerce

Fraktjakt för WooCommerce

Genom att ha en Fraktjakt integration för WooCommerce samlar du hanteringen av frakt på ett enkelt och överskådligt sätt. Boka frakt i Fraktjakt direkt från WooCommerce – manuellt eller automatiskt.

Kom igång med Fraktjakt i WooCommerce

Vi har spelat in en film där vi går igenom hur du kommer igång med Fraktjakt i din WooCommerce-butik.

Är du intresserad av att integrera WooCommerce med Fraktjakt är du välkommen att besöka webbplatsen för Kroconnect och påbörja en 14 dagars gratis provperiod – helt utan köpkrav.

Priset efter provperiodens slut är 250 kr/mån löpande månadskostnad.
I priset ingår 1 000 fraktbokningar/mån. Bokar du fler frakter, vill ha automatiska utskrifter eller känner att du vill ha hjälp med installation och konfiguration kan du räkna ut ditt pris och kontakta oss via länken ovan.

Följ vår YouTube-kanal

Än så länge finns det inte så mycket material, men prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för Kroconnect då löpande kommer lägga upp filmer där vi går igenom våra olika integrationer.

https://www.youtube.com/@Kroconnect

Utvalda WooCommerce plugin

featured-fraktjakt-kroconnect

Fraktjakt

Fraktjakt integration för fraktlösningar i WooCommerce. Boka frakt direkt i WooCommerce och samla hanteringen av frakt på ett enkelt och överskådligt sätt.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
featured-user-switching

User Switching for WooCommerce

User Switching for WooCommerce låter dig som administratör eller butiksansvarig snabbt växla mellan användarkonton och agera som kund i din webbutik.