Klarna för WooCommerce (v2)

Nya plugins ersätter Klarna för WooCommerce (v2)

Krokedil har under början av 2018 lanserat två nya plugin, Klarna Checkout för WooCommerce och Klarna Payments för WooCommerce. Dessa kommer successivt att ersätta det gamla Klarna för WooCommerce. Fram tills att pluginet (WooCommerce Klarna Gateway) och Klarnas v2-plattform har pensionerats kan du dock ladda ner det och läsa mer i dokumentationen som du hittar här nedanför.

Manuell uppdatering av Klarna V2

Alternativ 1

Via FTP
Om du har tillgång till FTP till ditt webbhotell så uppdaterar du så här:

 1. Ladda ner pluginet från här.
 2. Packa upp zip-filen på din hårddisk och då får du en katalog som heter woocommerce-gateway-klarna
 3. Öppna ditt FTP-program och logga in på ditt konto hos ditt webbhotell.
 4. Oftast hittar du plugin-mappen i en liknande sökväg: /public_html/yourdomain.com/wp-content/plugins/woocommerce-gateway-klarna/
 5. När du står i mappen /public_html/yourdomain.com/wp-content/plugins/woocommerce-gateway-klarna/ så markera alla filer och ta bort dem.
 6. I ditt FTP-program så letar du nu upp mappen som du packade upp på din dator (steg 2)
 7. Ladda sedan upp alla filer i din lokala mapp woocommerce-gateway-klarna till mappen /public_html/yourdomain.com/wp-content/plugins/woocommerce-gateway-klarna/ på ditt webbhotell.

Alternativ 2

Via WordPress

 1. Ladda ner pluginet från här.
 2. Börja med att gå till denna sida i din WordPress kontrollpanel woocommerce —> inställningar —> Betalningar
 3. Välj sedan de aktiva Klarna betalningsalternativen du har och spara/skriv ner alla inställningar i dessa, då det kan försvinna när du tar bort tillägg/pluginet och installerar det nya.
 4. När du har alla uppgifter och inställningar i dina aktiva Klarna-betalsätt så går du till Tillägg (plugins) och letar efter WooCommerce Klarna Gateway
 5. Deaktivera tillägget/pluginet WooCommerce Klarna Gateway
 6. Radera sedan tillägget/pluginet WooCommerce Klarna Gateway
 7. Välj sedan i toppen av Tillägg/Plugin-sidan att Lägg till nytt och välj då filen som du laddade ner i Steg 1 och installera och aktivera det.
 8. Gör sedan Steg 2 igen och gå igenom vilka aktiva betalningsalternativ du vill ha igång och lägg till de inställningar du skrev ner i Steg 3. Glöm inte att Spara när du gjort ändringar.

Support? 

Det är fortfarande många som använder detta plugin och vi kommer fortsätta att supporta den tills vidare. Krokedil erbjuder endast support via e-post mellan 8-17 på vardagar. Kanske kan du hitta svar på din fråga i våra artiklar med guider och tips nedan? Annars är du välkommen att kontakta vår support. 

Top
0

Din varukorg