Nya plugins ersätter Klarna för WooCommerce (v2)

Krokedil har under början av 2018 lanserat två stycken nya plugin som framöver ska successivt ersätta Klarna för WooCommerce. Det nuvarande pluginet lanserades i slutet av 2011. Till en början fanns enbart faktura och delbetalning som betalsätt. Under våren 2013 introducerade vi Klarna Checkout. I december 2015 gjordes en stor rewrite av pluginet då vi samtidigt (bland annat) introducerade stöd för orderhantering, en varukorgs-widget och köp via Klarnas nya plattform V3 (för US och UK).

Det faktum att Klarna under våren kommer att börja lägga upp nya kunder på den nyare V3-plattformen, att man inte längre låter kunder teckna konto för betalsätten Klarna faktura och Klarna delbetalning (KPM), samt att vårt Klarna-plugin har över sex år på nacken, gör att vi väljer att börja från scratch med två nya plugin – Klarna Checkout för WooCommerce och Klarna Payments för WooCommerce.

Support? 

Det är fortfarande många som använder detta plugin och vi kommer fortsätta att supporta den tills vidare. Krokedil erbjuder endast support via e-post mellan 8-17 på vardagar. Kanske kan du hitta svar på din fråga i våra artiklar med guider och tips nedan? Annars är du välkommen att kontakta vår support. 

network server in datacenter shallow in dept of field

Teknisk info

Top
0

Your Cart