Klarna pensionerar v2-plattformen

I början av 2021 kommer Klarna avveckla sin gamla Klarna Checkout v2 (KCOv2) och Klarna Payment Gateways (KPM). De plugin vi på Krokedil har utvecklat ersätter dessa gamla produkter.

Om du fortfarande använder KPM bör du därför uppgradera till Klarna Payments för WooCommerce och om du fortfarande använder KCOv2 bör du uppgradera till Klarna Checkout för WooCommerce.

Om du är osäker på vilken plattform du ligger på kan du kolla ditt butiks-ID (EID). Om detta endast innehåller siffror använder du en av de äldre produkterna. Du kan hitta ditt EID i Klarna Online eller i välkomstmejlet som du fick när du började använda Klarnas produkter.

FAQ och dokumentation

Klarna har samlat svar på vanliga frågor för att hjälpa dig uppgradera till den senaste versionen på den här länken.

Du kan också läsa Klarnas dokumentation på Move to Klarna’s new and improved platform.

Om du idag kör prenumerationer via KCOv2 kan du läsa om hur du migrerar till den nya plattformen här.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
Top