Klarna Payments för WooCommerce

Välj själv vilket betalsätt du vill erbjuda din kunder

Välj vilket betalsätt du vill erbjuda i din webbutik. Klarna Payments är den integration som behövs för att erbjuda antingen faktura, direktbetalning eller delbetalning. Från dag 1 drar du nytta av Klarnas kontinuerliga mätningar, utvärderingar och förbättringar för att ge dig optimal konvertering – utan att du behöver lyfta ett finger.

Kunder som vill betala direkt i kassan kan göra det snabbt och säkert med kortbetalning eller direktbetalning. Om de redan är en befintlig Klarna-kund kan de spara sina uppgifter och njuta av köp på bara ett klick. Alternativet att Buy now och Pay later gör att kunden köper snabbare. Det behöver inte vara nödvändigt att fylla i långa personuppgifter eller kortnummer online. Dina kunder kan dela upp kostnaden för sina inköp till låg ränta, vilket ger dem flexibilitet och ökad köpkraft. Klarnas unika kreditansökningsprocess är snabb, enkel och kräver minimal information.

Guide - så här installerar du Klarna Payments

Följ dessa steg för att installera Klarna Payments:

FAQ om Klarna Payments

Ja, för att börja använda sig av det nya pluginet Klarna Payments behöver man ha ett nytt konto hos Klarna för deras plattform V3. Du kan uppgradera ditt nuvarande V2-konto hos Klarna här: https://hello.klarna.com/product-upgrade.html 

Behöver du ytterligare hjälp eller har frågor angående Klarna Payments är du välkommen att kontakta vår e-postsupport. 

Top
0

Din varukorg