Vi kan nu stolt presentera ytterligare ett betalningsfönster till WooCommerce. Det börjar bli några stycken nu… 🙂

Den här gången rör det sig om en koppling till Klarna – en betalningslösning som säkert de flesta av er har hört talas om. Med Klarna kan du låta dina kunder betala via faktura, något som garanterat ökar köpintresset hos dina kunder.

Klarna Faktura

I den första utgåvan användes endast Klarna Faktura, dvs möjligheten att just erbjuda dina kunder möjligheten att betala för sitt köp via faktura. Klarna erbjuder fler lösningar så som Klarna Konto (delbetala köpet) och Klarna Mobil (betala via mobil). Vi kommer att undersöka möjligheten att utöka pluginet med fler funktioner i framtiden.

Har du frågor eller synpunkter så är du varmt välkommen att höra av dig.

Läs mer om och köp Klarna för WooCommerce här →

11 reaktioner på “Klarna för WooCommerce

 1. Fantastiska nyheter! Vi hanterar ett par siter med wp e-commerce men har velat skifta till woocommerce ett tag. Nu finns det inga ursäkter längre. Tack!

 2. Hej,
  Hoppas allt är väl?
  Jag undrar om det är kompatibelt med Woocommerce 1.4.4 och uppåt?
  Med vänliga hälsningar.

  1. Hej Damir, ursäkta mitt sena svar. Jo, den är kompatibel med WC 1.4.4 och uppåt. Hör av dig om du stöter på problem så fixar vi det 🙂

 3. Hej, Inga problem.
  Hur funkar det när du uppdaterar Klarna? Om jag redan har den förra versionen och du släpper en uppdatering, är det bara att uppdatera eller tillkommer det extra avgifter för att få den nya versionen?

  1. Det är bara att uppdatera, inga avgifter tillkommer. Däremot så ligger det ingen autoupdate-funktion i Klarna-pluginet än så du måste uppdatera manuellt. Den funktionen kommer i nästa uppdatering. Klarna Konto ligger inte inlagd i tillägget än men den funktionen kommer i en uppdatering under våren.
   /Niklas

 4. Fantastiskt bra. Tror Ni att Klarna mobil kan komma att funka med WooCommerce inom kort?

  1. Hej!
   Jag kommer att göra några uppdateringar på Klarna-gatewayen under våren men är lite osäker på om Klarna mobil kommer att ingå. Jag kikar närmare på detta och återkommer till dig.

 5. Ser bra ut. Måste man ha butiken installerad på ett SSL-certifikat för att modulen ska fungera?

  1. Hej Erik,
   Nej, du behöver inte ha ett SSL-certifikat för att modulen ska fungera.

 6. När kommer Klarna Checkout pluginet? 🙂 Eller iaf stöd för getAddress (från personnr). Väntar och längtar!

  1. Halloj Andersson,
   Ursäkta det sena svaret. Klarna Checkout är snart på gång. Jag skulle tro att det rör sig om slutet av februari före det blir fråga om en publik release. WooCommerce har fullt fokus på version 2.0 nu så de släpper inga nya moduler för tillfället.

Kommentarer är stängda.

Top