Klarna Checkout för WooCommerce… snart på gång

Lanseringen av Klarna Checkout-kopplingen till WooCommerce har dragit ut på tiden. Vi är medvetna att många av er väntar på detta och vi är hemskt ledsna att vi inte lyckats genomföra lanseringen än.

Anledningen till förseningen beror på två saker:

 1. Klarna Checkout skiljer sig avsevärt från de flesta andra betalmetoder. Det innebär att en del av köpprocessen som vanligtvis hanteras av WooCommerce, istället behöver göras i Klarna-pluginet. Det har helt enkelt tagit längre tid att utveckla metoden än väntat.
 2. När vi uppdaterar Klarna-pluginet med en såpass stor nyhet, då behöver gänget från WooThemes/WooCommerce gå igenom och godkänna uppdateringen. Men de har den senaste tiden haft fullt upp med arbetet kring WC version 2.0.

Nu hoppas vi dock att det ska vara klart för lansering inom kort. Före påsk ska vi kunna erbjuda er möjligheten att använda Klarna Checkout med WooCommerce.

Fler moduler på gång
Vi jobbar även hårt med att slutföra arbetet med PayEx och SveaWebPay-kopplingar till WooCommerce. Förhoppningsvis lansering kring påsk för dessa också.

8 reaktioner på “Klarna Checkout för WooCommerce… snart på gång

 1. Hej,

  Det här låter jättebra, har dock problem med version 1.5.4. Men det kanske löser sig redan med denna uppdatering. I annat fall kan jag bifoga problemet i ett mail om ni tar kontakt med mig.

  Med vänlig hälsning
  Richard

  1. Jag har upptäckt en bug beträffande fakturaavgiften i den nuvarande versionen. Det ligger en uppdatering inne hos WooThemes som ska publiceras så fort de hinner. Där ligger även Klarna Checkout. Hör av dig till niklas[at]krokedil.se om du vill att vi tar en närmare titt på ditt problem.

 2. Hej.
  Undrar vad är senaste nytt om Klarna Checkout?

  1. Hej Börje,
   Vi har i och för sig haft direktkontakt efter det här men för andra läsare så kan jag meddela att Klarna Checkout för WooCommerce nu är släppt. Den finns tillgänglig via det ordinarie Klarna-pluginet för Woocommerce som man hittar här: http://www.woothemes.com/products/klarna/

 3. När jag aktiverar plugget så får jag en ”var_dump(?)” som lägger sig längst upp på sidan. Med meddeladet ”string(2) ”no”” samt, kan inte uppdatera PCI klasserna, får samma svar då på en tom vit sida.

  Samt när jag slutför ett köp så får jag response meddeladet i själva formuläret utskrivet.

  string(2) ”no” {”result”:”success”,”redirect”:”http://xxx.se/xx/till-kassan/order-mottagen/?order=3444&key=order_517f7da1a3357″}

  Är det något ”test mode” på?

  1. Vi har haft kontakt via mail men jag svarar så att andra läsare får ett svar 🙂
   Klarna-modulen innehöll en bugg (en kodrad från mina tester som jag glömde att ta bort). Detta är åtgärdat i den version som finns ute nu.

 4. Hejsan, har klarna checkout kommit till Woocommerce nyaste versioner ännu?

  mvh
  Frallan

  1. Hej Frallan!
   Ledsen för det sena svaret. Klarna Checkout funkar med den senaste versionen av WooCommerce.

Kommentarer är stängda.

Top